Bethesda Game Studios: Αναβολή για τα Starfield και Redfall

    Μέσω του επίσημου λογαριασμού της στο Twitter, η Bethesda ανακοίνωσε και επίσημα την καθυστέρηση των πολυαναμενόμενων Starfield και Redfall, τα οποία μεταφέρονται στο πρώτο εξάμηνο του 2023.…

    Bethesda-Redfall-Starfield-Main
    Μέσω του επίσημου λογαριασμού της στο Twitter, η Bethesda ανακοίνωσε και επίσημα την καθυστέρηση των πολυαναμενόμενων Starfield και Redfall, τα οποία μεταφέρονται στο πρώτο εξάμηνο του 2023.
    «Λάβαμε την απόφαση να καθυστερήσουμε την κυκλοφορία των Redfall και Starfield για το πρώτο εξάμηνο του 2023. Οι ομάδες της Arkane Austin (Redfall) και Bethesda Game Studios (Starfield) έχουν απίστευτες φιλοδοξίες για τα παιχνίδια τους και θέλουμε να διασφαλίσουμε ότι θα λάβετε τις καλύτερες και πιο εκλεπτυσμένες εκδόσεις τους. Θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε για τον ενθουσιασμό σας, σε ό,τι αφορά το Redfall και το Starfield. Αυτή η ενέργεια είναι ένα τεράστιο μέρος αυτού που μας εμπνέει όλους καθημερινά και οδηγεί το δικό μας ενθουσιασμό για αυτό που δημιουργούμε. Ανυπομονούμε να μοιραστούμε σύντομα την πρώτη μας αναλυτική παρουσίαση από το gameplay των Redfall και Starfield. Σας ευχαριστούμε για την υποστήριξη σας.» αναφέρει το μήνυμα του Αμερικανικού στούντιο, το οποίο πλέον ανήκει στο δυναμικό των Xbox Game Studios. Δεν αποκλείεται να έχουμε περισσότερες πληροφορίες αλλά και in-game στιγμιότυπα από τους δύο τίτλους στο επερχόμενο Xbox & Bethesda Games Showcase στις 12 Ιουνίου. Είσαι Gamer; To ίδιο και εμείς! Για αυτό έχουμε ό,τι χρειάζεσαι στο Gaming Zone!