BANDAI NAMCO: Systems Trailer για το ONE PIECE ODYSSEY

    Νίκησε νέους εχθρούς, ξετύλιξε αρχαία μυστήρια και ζήσε μια περιπέτεια με τα αγαπημένα σου «Ψάθινα Καπέλα»: BANDAI NAMCO και ILCA έδωσαν στη δημοσιότητα το Systems Trailer — ένα εντεκάλεπτο κλιπ στο…

    OPOD-Main
    Νίκησε νέους εχθρούς, ξετύλιξε αρχαία μυστήρια και ζήσε μια περιπέτεια με τα αγαπημένα σου «Ψάθινα Καπέλα»: BANDAI NAMCO και ILCA έδωσαν στη δημοσιότητα το Systems Trailer — ένα εντεκάλεπτο κλιπ στο οποίο παρουσίαζονται τα συστήματα μάχης του επερχομενου τίτλου!
    Το ONE PIECE ODYSSEY είναι ένα RPG γεμάτο με τα μοναδικά στοιχεία της περιπέτειας από το ιδιαίτερα αγαπητό ONE PIECE και τον Eiichiro Oda, το οποίο βρίσκεται στα σκαριά εδώ και πολλά χρόνια, ώστε οι θαυμαστές της σειράς να μπορούν πραγματικά να… αγγίξουν τον κόσμο του! Ο τίτλος συμπληρώνεται από την όμορφη μουσική του Motoi Sakuraba, ενός συνθέτη γνωστού για τις διάφορες συνεισφορές του σε βιντεοπαιχνίδια όπως οι σειρές Dark Souls και Tales. Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τους, τα «Ψάθινα Καπέλα», με επικεφαλής τον Monkey D. Luffy, έρχονται αντιμέτωπα μια τεράστια καταιγίδα. Καταλήγουν σε ένα μυστηριώδες νησί και χωρίζονται ο ένας από τον άλλο. Το πλήρωμα ξεκινά ένα νέο περιπετειώδες ταξίδι, ανακαλύπτοντας μυστηριώδη ερείπια και τέρατα, ισχυρούς εχθρούς και καλοσυνάτους ιθαγενείς. Αν και ενθουσιασμένοι που θα εξερευνήσουν μαζί το νησί, τα πράγματα σύντομα παίρνουν μια απροσδόκητη τροπή… Επιλέξιμοι χαρακτήρες (εκτός από τον Straw Hat Luffy) θα είναι οι Zoro, Nami, Usopp, Sanji, Chopper, Robin, Franky και Brook. To ONE PIECE ODYSSEY θα λανσαριστεί στις 12 Ιανουαρίου του 2023 για PS5™, PS4™, Xbox Series X|S και PC. Είσαι Gamer; To ίδιο και εμείς! Για αυτό έχουμε ό,τι χρειάζεσαι στο Gaming Zone!