Ανακοινώθηκαν οι ελάχιστες απαιτήσεις για το Strange Brigade!

    Tις απαιτήσεις του co-op action-adventure Strange Brigade έδωσε (επιτέλους) στη δημοσιοτητα η βρετανική Rebellion, η οποία, μέσω της επίσημης σελίδας του τίτλου στο Steam, αποκάλυψε ότι σκοπεύει να…

    Strange_Brigade_4
    Tις απαιτήσεις του co-op action-adventure Strange Brigade έδωσε (επιτέλους) στη δημοσιοτητα η βρετανική Rebellion, η οποία, μέσω της επίσημης σελίδας του τίτλου στο Steam, αποκάλυψε ότι σκοπεύει να χρησιμοποιήσει και το σύστημα προστασίας της Denuvo. Η πλοκή παιχνιδιού μας ταξιδεύει στο 1930, θυμίζοντας κάτι μεταξύ Indiana Jones και Tomb Raider. Οι ήρωες (υποστηρίζεται co-op για έως και 4 παίκτες) πολεμούν μία αρχαία αιγυπτιακή βασίλισσα/μάγισσα και τις ορδές των τεράτων που την ακολουθούν, με στόχο να τη στείλουν μια ώρα αρχύτερα στη σαρκοφάγο τής! Το Strange Brigade είχε ανακοινωθεί πέρυσι, κατά τη διάρκεια της Ε3 2017, όπου είχαμε την ευκαιρία να το δοκιμάσουμε σε πρώιμο στάδιο ανάπτυξης (alpha) και να εξασφαλίσουμε μία αποκλειστική συνέντευξη με τον Richard May, Lead Programmer της εταιρείας. Οι απαιτήσεις του τίτλου δεν χαρακτηρίζονται ως ιδιαίτερα υψηλές (όμοιες με εκείνες του Sniper Elite 4) και διαμορφώνονται ως εξής:

    Ελάχιστες απαιτήσεις

    • Λειτουργικό σύστημα: 64-bit Windows 7, Windows 8.1 ή Windows 10
    • Επεξεργαστής: Intel Core i3-2100 ή ισοδύναμος AMD
    • Μνήμη RAM: 4GB
    • GPU: NVIDIA GeForce GTX 660 2GB ή AMD Radeon HD 7850 2GB

    Προτεινόμενες απαιτήσεις

    • Λειτουργικό σύστημα: 64-bit Windows 7, Windows 8.1 ή Windows 10
    • Επεξεργαστής: Intel Core i7-3770 ή ισοδύναμος AMD
    • Μνήμη RAM: 8GB
    • GPU: NVIDIA GeForce GTX 970 ή AMD Radeon RX 480
    Το Strange Brigade κυκλοφορεί στις 28 Αυγούστου για PS4, Xbox One και PC (Steam), σε Standard, Deluxe και Collector’s Edition (PS4/Xbox One), η οποία θα περιλαμβάνει ένα steelbook, ένα 64-σέλιδο artbook, ένα Secret Service Weapons Pack DLC, καθώς και ένα χάρτινο μοντέλο του Zeppelin που χρησιμοποιεί η ομάδα για τις αποστολές της.