Action Trailer για το Wo Long: Fallen Dynasty της Team NINJA!

    Από τον Fumihiko Yasuda, τον παραγωγό του Nioh, και τον Masaaki Yamagiwa, τον παραγωγό του Bloodborne, το Wo Long: Fallen Dynasty αφηγείται τη δραματική, γεμάτη δράση ιστορία ενός στρατιώτη της…

    WoLong-FDAT-Main
    Από τον Fumihiko Yasuda, τον παραγωγό του Nioh, και τον Masaaki Yamagiwa, τον παραγωγό του Bloodborne, το Wo Long: Fallen Dynasty αφηγείται τη δραματική, γεμάτη δράση ιστορία ενός στρατιώτη της πολιτοφυλακής που αγωνίζεται να επιβιώσει σε μια σκοτεινή φανταστική εκδοχή του Three Kingdoms.
    KOEI TECMO GAMES και Team NINJA έδωσαν στη δημοσιότητα το Action Trailer για το aRPG Wo Long: Fallen Dynasty, το οποίο κυκλοφορεί στις 3 Μαρτίου του 2023 για PlayStation® 5, Xbox Series X|S (Xbox Game Pass), PlayStation® 4, Xbox One και PC (Steam/ Microsoft Store). Ξεπεράστε τις αντιξοότητες χάρη σε νέες στρατηγικές, καθώς και στυλ μάχης που βασίζονται στις «Πέντε Φάσεις». Επιτεθείτε με μανία προτού αντικρούσετε τις προελάσεις του εχθρού σε άγριες, αιματηρές μάχες. Με την εξουδετέρωση ισχυρών εχθρών και την ενίσχυση του ηθικού, η δύναμη θα αφυπνιστεί από το εσωτερικό. Τα υπερφυσικά στοιχεία σε συνδυασμό με την ξιφομαχία κινέζικου στυλ είναι μερικά μόνο από τα δυνατά σημεία του νέου καταπληκτικού τίτλου aRPG της Team NINJA. Είσαι Gamer; To ίδιο και εμείς! Για αυτό έχουμε ό,τι χρειάζεσαι στο Gaming Zone!