Ηλεκτροκίνηση| 𝐋𝐞𝐭'𝐬 𝐑𝐨𝐥𝐥 οικονομικά και οικολογικά!

Για αρχή… Η Ηλεκτροκίνηση χρειάστηκε αρκετά χρόνια  για να κερδίσει μία θέση στην ιστορία. Αναμφίβολα, αποτελεί το μέλλον της βιομηχανίας με πολλά οφέλη. Τόσο για το περιβάλλον, όσο και για την κοινωνία.

Hand,Holding,A,Paper,Card,With,Live,Green,,Think,Green,

Για αρχή… Η Ηλεκτροκίνηση χρειάστηκε αρκετά χρόνια  για να κερδίσει μία θέση στην ιστορία. Αναμφίβολα, αποτελεί το μέλλον της βιομηχανίας με πολλά οφέλη. Τόσο για το περιβάλλον, όσο και για την κοινωνία. Και αυτό διότι, το κοινό ευαισθητοποιείται ολοένα και περισσότερο για την κλιματική αλλαγή. Ενώ, ταυτόχρονα, οι ιδιοκτήτες των ηλεκτρικών οχημάτων εξοικονομούν αρκετά χρήματα σε σχέση με τους υπόλοιπους.

 

Εάν θες κι εσύ να κάνεις τις καθημερινές σου μετακινήσεις ευκολότερες, ο #PlaisioExpert είναι εδώ με S𝓤𝐏𝐄𝐑 προτάσεις!

Ηλεκτροκίνηση με... Ηλεκτρικό Ποδήλατο

Το ηλεκτρικό ποδήλατο γίνεται όλο και πιο δημοφιλές, καθώς αποτελεί «συνέχεια» των κλασικών ποδηλάτων. Είναι σίγουρα  μια πολύ καλή επένδυση. Γιατί…

 

  Εξυπηρετεί διαδρομές προς την εργασία σου, αλλά και προς τις καθημερινές σου ασχολίες.

  Προσφέρει ασφάλεια και σταθερότητα στο δρόμο σε σχέση με άλλους τρόπους μετακίνησης λόγω της μεγάλης διαμέτρου των τροχών.

  Εξασφαλίζει μεγάλη αυτονομία. Ο αναβάτης συμμετέχει στην επιτάχυνση με τα πετάλια. Αυτό, πέρα από εξοικονόμηση χρόνου, επιδρά θετικά στην υγεία και στη γενική ευεξία τoυ οργανισμού.

  Εξοικονομεί χρήματα σε καύσιμα ΚΑΙ χρόνο. Αφενός, δε χρησιμοποιείς καύσιμα και αφετέρου μπορείς εύκολα να αποφεύγεις την κυκλοφοριακή συμφόρηση στους δρόμους.

...Με Ηλεκτρικό Πατίνι

Αν άνηκες στη γενιά των skateboarders, σίγουρα το πατίνι θα σου φανεί… «παιχνιδάκι». Και ειδικά αν μιλάμε για ένα ηλεκτρικό πατίνι! Αφού σου κάνει τη ζωή ευκολότερη. Προσφέρει ευελιξία, καθώς είναι compact, μικρού μήκους και πλάτους και με χαμηλό κέντρο βάρους, λόγω του χαμηλού deck. Πιο συγκεκριμένα, επίλεξέ το γιατί…

 

  Αποφεύγεις το μποτιλιάρισμα που κυριαρχεί στα κεντρικά σημεία της πόλης, τα εμπόδια, καθώς και τα στενά πεζοδρόμια.

  Είναι σπαστά και αναδιπλώνονται, με αποτέλεσμα να μπορείς να τα κουβαλάς παντού.

  Ξεχνάς το παρκάρισμα, αφού χωράει ακόμα και μέσα στο σπίτι.

  Μετακινείσαι ατσαλάκωτος. Η όρθια στάση δεν χρειάζεται καμία κίνηση από τον αναβάτη. Αυτό σημαίνει ότι μπορείς να πας οπουδήποτε, χωρίς τσακίσεις στα ρούχα και χωρίς ίχνος ιδρώτα.

  Στα plus τους, βάλε και το χαμηλό κόστος συντήρησης. Το μόνο που θα χρειαστεί να ελέγχεις τακτικά είναι την πίεση των ελαστικών.

...Με Ηλεκτρικά Scooters – Μηχανάκια

Ήρθε η στιγμή να βιώσεις το απόλυτο αίσθημα ελευθερίας! O #PlaisioExpert σου έχει 4 καλούς λόγους μετακίνησης με ηλεκτρικό σκούτερ:

 

#01... Χαμηλό κόστος! Η αγορά ενός ηλεκτρικού σκούτερ είναι μια εφάπαξ επένδυση. Δεν έχεις σχεδόν κανένα άλλο κόστος, αφού μπορείς απλά να φορτίζεις την μπαταρία του οχήματός σου στο σταθμό φόρτισης στο σπίτι ή σε δημόσιους σταθμούς φόρτισης. Επομένως, δε χρειάζεται να γεμίζεις με καύσιμα.

 Η διάρκεια ζωής της μπαταρίας ενός ηλεκτρικού σκούτερ μπορεί να διαφέρει πολύ. Εξαρτάται πάντα από το μοντέλο.

 

#02... Συντήρηση; Σπανίως! Τα ηλεκτρικά σκούτερ απαιτούν ελάχιστη συντήρηση, καθώς έχουν λίγα εξαρτήματα. Λόγω του ότι τα φιλικά προς το περιβάλλον σκούτερ δεν διαθέτουν κινητήρα εσωτερικής καύσης, η αντοχή είναι μεγαλύτερη.

 

#03... Φιλικό για το περιβάλλον! Ίσως, ο πιο βασικός λόγος οποιουδήποτε ηλεκτρικού οχήματος. Αυτή τη στιγμή, είναι μία από τις πιο βιώσιμες εναλλακτικές λύσεις για να μετακινηθείς. Δεν μολύνεις το περιβάλλον με καυσαέρια, αφού δεν απαιτείται χρήση ορυκτών καυσίμων. Bonus, η αθόρυβη λειτουργία τους.

 

#04... Super compact - Super κομψό! Προετοιμάσου για λιγότερο άγχος στην κίνηση, αφού η αναζήτηση θέσης στάθμευσης και το ενοχλητικό μποτιλιάρισμα θα ανήκουν στο παρελθόν. Μπορείς να κινείσαι με ευκολία (ακόμα και τις ώρες αιχμής) και να βρίσκεις πάντα έναν κατάλληλο χώρο να το παρκάρεις. Ο σχεδιασμός του, τού δίνει extra πόντους στιλ κι εσύ... ετοιμάσου να τραβήξεις πολλάαααα βλέμματα.

 

Όποια και αν είναι η επιλογή σου, καλές βόλτες με ασφάλεια! Και να θυμάσαι…

 Η ηλεκτροκίνηση μπορεί να γίνει success story. Γιατί σε κάθε μετακίνησή σου «χτίζεις» ένα καλύτερο αύριο… Ένα πιο υγιές και «πράσινο» περιβάλλον.