Newsroom

Γνωρίστε τον Fiend Prince Beelzebub, τον συνοδό του, Thief, και τον ατρόμητο Sheriff Rao και ακολουθήστε αυτήν την αλλόκοτη ομάδα σε μια εκπληκτική περιπέτεια σε αναζήτηση της Legendary Spring που είναι κρυμμένη στην έρημο. Διασχίστε τη Sand Land και τα φαράγγια της, ανακαλύψτε τα μυστικά της, ξεπεράστε όλα τα εμπόδια και βρείτε την είσοδο προς έναν άγνωστο κόσμο.

 

Το νέο RPG δράσης SAND LAND κυκλοφορεί στις 26 Απριλίου για PS4™, PS5™, Xbox Series X|S και PC.

 

Γνωρίστε τους ταλαντούχους δημιουργούς της SHIFT UP, ανακαλύψτε την προέλευση του Stellar Blade™ και μάθετε περισσότερα για αυτόν τον μετα-αποκαλυπτικό κόσμο υψηλής λεπτομέρειας, που συνδυάζει την ομορφιά και τον τρόμο για ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Σώστε την ανθρωπότητα από τον αφανισμό σε αυτήν τη συγκλονιστική περιπέτεια δράσης, διαθέσιμη στις 26 Απριλίου μόνο στο PS5™.

 

Κυκλοφόρησε το πολυαναμενόμενο τρέιλερ του «Joker: Folie à Deux» του Todd Phillips, στο οποίο πρωταγωνιστούν οι Joaquin Phoenix και Lady Gaga ως Arthur Fleck/Joker και Harley Quinn αντίστοιχα. Η πρεμιέρα της ταινίας αναμένεται στις 4 Οκτωβρίου 2024, πέντε χρόνια μετά την κυκλοφορία του πρώτου «Joker» — το οποίο χάρισε στον Joaquin Phoenix το Όσκαρ Α' Ανδρικού Ρόλου.

 

Το Story Trailer για το Star Wars Outlaws™ — το πρώτο παιχνίδι ανοιχτού κόσμου του Star Wars™ — θα δοθεί σήμερα στη δημοσιότητα, στις 19.00 (τοπική) μέσα από τα επίσημα κανάλια επικοινωνίας της Ubisoft. Το Star Wars Outlaws™ αναμένεται μέσα στο 2024, για PS5™, Xbox Series X|S και PC.

 

LONG LIVE THE EMPIRE. Σε ένα μήνα, η σειρά «Star Wars: Ιστορίες της Αυτοκρατορίας» — ένα ταξίδι στη Γαλαξιακή Αυτοκρατορία μέσα από τα μάτια δύο μαχητριών σε διαφορετικά μονοπάτια — έρχεται στο Disney+ με έξι νέα πρωτότυπα Star Wars μικρού μήκους.

 

Ο σεναριογράφος των «The Martian», «Cloverfield» και «World War Z», Drew Goddard, θα γράψει και θα σκηνοθετήσει την 5η ταινία για το κυβερνοπάνκ σύμπαν του «The Matrix» — σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση της Warner Bros Motion Pictures. Η Lana Wachowski θα βρεθεί σε ρόλο εκτελεστικού παραγωγού, ενώ δεν υπάρχουν υπάρχουν πληροφορίες ακόμη για το αν θα επιστρέψουν οι Keanu Reeves, Laurence Fishburne, Carrie Anne-Moss και Hugo Weaving.

 

ent in the Matrix film series, starring Keanu Reeves, Laurence Fishburne, Carrie-Anne Moss, Hugo Weaving, and Joe Pantoliano, and depicts a dystopian future in which humanity is unknowingly trapped inside the Matrix, a simulated reality that intelligent machines have created to distract humans while using their bodies as an energy source.
TM & © 2024 Warner Bros. Entertainment Inc. All rights reserved.

 

Καλώς ορίσατε στο Γραφείο Νεκρών Ντετέκτιβ. Ο Έντουιν και ο Τσαρλς είναι κολλητοί, φαντάσματα... και οι καλύτεροι ντετέκτιβ μεταξύ των θνητών. Θα κάνουν τα πάντα για να παραμείνουν μαζί, ακόμα και να ξεφύγουν από κακές μάγισσες, την Κόλαση και τον ίδιο τον Χάρο. Με τη βοήθεια της μάντισσας Κρίσταλ και του φίλου της, Νίκο, θα προσπαθήσουν να διαλευκάνουν μερικές από τις πιο αινιγματικές μεταφυσικές υποθέσεις στο βασίλειο των θνητών.

 

Το «Dead Boy Detectives» βασίζεται στην αγαπημένη σειρά κόμικ του Νιλ Γκέιμαν και αποτελεί μια νέα προσθήκη στο σύμπαν του «The Sandman» για το Netflix.

 

Ακολουθήστε τον Dave, έναν επαγγελματία δύτη, καθώς πιάνει μοναδικά και νόστιμα ψάρια κατά τη διάρκεια της μέρας και σερβίρει πεινασμένους πελάτες σε ένα παραθαλάσσιο εστιατόριο σούσι τη νύχτα. Δημιουργημένο σε καλλιτεχνικό στιλ που συνδυάζει δισδιάστατα πίξελ και τρισδιάστατα εικαστικά, το σκηνικό του Blue Hole φαντάζει ολοζώντανο και γεμάτο με θαύματα της φύσης — που προφανώς δεν είναι όλα από αυτόν τον κόσμο.

 

To Dave the Diver της MINTROCKET έρχεται στο PlayStation®Plus Game Catalog (PS4™, PS5™) στις 16 Απριλίου!

 

Guides

Left arrow
Next arrow
Left arrow
Next arrow

Top products

Κορυφαία επιλογή