Nέο υλικό και “Behind-the-Scenes” βίντεο από το Star Wars: The Last Jedi

    Τις πύλες της άνοιξε την Παρασκευή, 14 Ιουλίου στο Anaheim Convention Center της Καλιφόρνια, η D23 Expo 2017, η διετής συνάντηση του επίσημου fan club της Disney, η οποία ολοκληρώθηκε χθες, δίνοντας…

    TLJ_BTS

    Τις πύλες της άνοιξε την Παρασκευή, 14 Ιουλίου στο Anaheim Convention Center της Καλιφόρνια, η D23 Expo 2017, η διετής συνάντηση του επίσημου fan club της Disney, η οποία ολοκληρώθηκε χθες, δίνοντας στη δημοσιότητα σημαντικές πληροφορίες για τις νέες παραγωγές της εταιρείας. 

    Υψηλόβαθμα στελέχη από τον χώρο του κινηματογράφου, σκηνοθέτες, ηθοποιοί και παραγωγοί τίμησαν με την παρουσία τους τις εκδηλώσεις και εμείς πήραμε μία πρώτη γεύση από τα νέα projects του αμερικανικού κολοσσού, όπως τα “A Wrinkle in Time”, ”The Incredibles 2", "Coco" και "Ralph Breaks the Internet: Wreck-it Ralph 2".

    Και φυσικά - αυτό που όλοι περιμέναμε με ανυπομονησία - νέο υλικό και ένα “Behind-the-Scenes” βίντεο από τα γυρίσματα του πολυαναμενόμενου όγδοου κεφαλαίου του Star Wars, The Last Jedi, το οποίο θα κάνει πρεμιέρα στις ελληνικές αίθουσες στις 14 Δεκεμβρίου του 2017.

    [caption id="attachment_16332" align="alignnone" width="1920"] Τα νέα πόστερς με τους βασικούς πρωταγωνιστές της ταινίας, Luke, Rey, Finn και Leia[/caption]

    Tην σκηνοθεσία και το σενάριο της ταινίας, η πλοκή της οποίας εξελίσσεται από το σημείο που σταμάτησε το The Force Awakens, υπογράφει ο Rian Johnson και την παραγωγή έχουν αναλάβει οι Kathleen Kennedy, Ram Bergman, J.J. Abrams, Jason McGatlin και Tom Karnowski.

    Στο εντυπωσιακό “Star Wars: The Last Jedi Behind The Scenes” φιγουράρουν όλοι οι χαρακτήρες/ηθοποιοί, παλιοί και νέοι, που συμμετέχουν στα γυρίσματα της νέας ταινίας, ενώ συγκίνηση προκαλούν τα στιγμιότυπα με την Carrie Fisher - την αγαπημένη Πριγκίπισσα του Πολέμου των Άστρων, Leia Organa - η οποία άφησε την τελευταία της πνοή στα 60 της χρόνια (27/12/2016) σε νοσοκομείο του Los Angeles, ύστερα από καρδιακό επεισόδιο.