Hado Kart: Ένα "Mixed Reality" παιχνίδι βασισμένο στο Mario Kart της Nintendo!

    Οι τίτλοι της σειράς Mario Kart (Nintendo) χαρίζουν αστείρευτο κέφι και διασκέδαση από το 1992, ενώ υπολογίζεται ότι μέχρι σήμερα έχουν πουλήσει περισσότερες από 100 εκατομμύρια φυσικές κόπιες (main…

    HADO_Kart

    Οι τίτλοι της σειράς Mario Kart (Nintendo) χαρίζουν αστείρευτο κέφι και διασκέδαση από το 1992, ενώ υπολογίζεται ότι μέχρι σήμερα έχουν πουλήσει περισσότερες από 100 εκατομμύρια φυσικές κόπιες (main titles & spin-offs). Όχι κι άσχημα!

    Αυτή την επιτυχημένη συνταγή θέλησε να εκμεταλλευτεί και η ιαπωνική εταιρεία Meleap inc. (HADO), η οποία ειδικεύεται στην υλοποίηση VR/AR εφαρμογών, δημιουργώντας μία ειδικά διαμορφωμένη πίστα στην οποία οι πάικτες - με τη βοήθεια συστημάτων Microsoft HoloLens αξίας $3000 - συλλέγουν εικονικά νομίσματα και αποφεύγουν ψηφιακές βόμβες, φροντίζοντας παράλληλα να μην τρακάρουν μεταξύ τους, ακριβώς όπως θα έκαναν και στο κανονικό παιχνίδι.

    Και το όνομα αυτού: Hado Kart!

    Τα go-karts της HADO αναβαθμίζουν την εμπειρία του gameplay, καθώς παρά το μικρό τους μέγεθος διαθέτουν ισχυρά ηλεκτροκίνητα μοτέρ, προφυλακτήρες και χειρόφρενο, δίνοντας στους παίκτες την ευκαιρία να εκτελέσουν εντυπωσιακούς ελιγμούς, διεκδικώντας για τον εαυτό τους όσο το δυνατόν περισσότερους πόντους!