Για εντυπωσιακές τιμές & premium υπηρεσίες, έλα στο Πλαίσιο!

    Η νέα χρονιά ξεκινάει με τον καλύτερο τρόπο μόνο στο Πλαίσιο!  Ξεφύλλισε τον κατάλογο μας και ανακάλυψε μοναδικές προσφορές και εκπτώσεις, επωφελήσου από τις κορυφαίες υπηρεσίες μας και κάνε μία…

    PlaisioSales_J18
    Η νέα χρονιά ξεκινάει με τον καλύτερο τρόπο μόνο στο Πλαίσιο!  Ξεφύλλισε τον κατάλογο μας και ανακάλυψε μοναδικές προσφορές και εκπτώσεις, επωφελήσου από τις κορυφαίες υπηρεσίες μας και κάνε μία επίσκεψη στα καταστήματα μας, σε όλη την Ελλάδα, για να δεις από κοντά και να επιλέξεις τα καλύτερα προϊόντα τεχνολογίας και είδη γραφείου σε εντυπωσιακές τιμές! Keep in mind: στο Πλαίσιο δεν προσφέρουμε μόνο μεγάλη ποικιλία, αλλά είμαστε δίπλα σου με κάθε τρόπο για να απολαμβάνεις μία μοναδική εμπειρία εξυπηρέτησης, πρίν και μετά τις αγορές σου. Επιλέγεις Πλαίσιο και στις εκπτώσεις, για να είσαι διπλά κερδισμένος με:
    • 180 τεχνικούς/Service: οι εξειδικευμένοι συνεργάτες μας είναι πάντα πρόθυμοι να δώσουν λύση σε κάθε τεχνικό σου πρόβλημα.
    • 22 καταστήματα/23 Service Points: με μία επίσκεψη στα καταστήματά μας σε όλη την Ελλάδα, βλέπεις, ψάχνεις, ρωτάς, δοκιμάζεις και μετά διαλέγεις, ώστε να είσαι πάντα σίγουρος για την επιλογή σου.
    • Παράδοση την επόμενη μέρα: Δωρεάν παράδοση έξω από την πόρτα σου, την επόμενη μέρα παραγγελίας. Μάθε περισσότερα στο Plaisio.gr.
    • Ευέλικτοι τρόποι πληρωμής: Επειδή ο τρόπος πληρωμής είναι καθαρά προσωπική υπόθεση, πλήρωσε είτε σε μετρητά είτε με έως 60 δόσεις, με μόλις 9,9% επιτόκιο. Θυμήσου: Κάνε πάντα "check" την τελευταία τιμή στο Plaisio.gr.
    Βρες τώρα αυτό που ψάχνεις, στην τιμή που θέλεις, μέσα από 14 διαφορετικές κατηγορίες και δεκάδες επιλεγμένα προϊόντα. Πρόλαβέ τα!