Βρήκαμε τα ιδανικά gadget ανά προορισμό

    Ο καύσωνας ήρθε για τα καλά! Αν θες να χαθείς σε ένα νησί χωρίς να στερηθείς το παραμικρό, τότε σου έχουμε τη λύση με τον οδηγό προορισμών και τα απαραίτητα gadget για αυτό το καλοκαίρι! Δονούσα,…

    gadgets-on-desk
    Ο καύσωνας ήρθε για τα καλά! Αν θες να χαθείς σε ένα νησί χωρίς να στερηθείς το παραμικρό, τότε σου έχουμε τη λύση με τον οδηγό προορισμών και τα απαραίτητα gadget για αυτό το καλοκαίρι!
    1. Δονούσα, Κουφονήσια ή Ανάφη
    Για camping στη φύση χωρίς να αποχωριστείς το αγαπημένο σου gadget, το Turbo-X ηλιακό Powerbank σου δίνει τη λύση! Με γρήγορη φόρτιση και με universal σύνδεση για όλες τις φορητές συσκευές, δε θα είσαι μονίμως… στην πρίζα!
    1. Μύκονος
    Είσαι απ’ αυτούς που τους αρέσει η χλιδή; Αν φέτος αποφασίσεις να επισκεφτείς τη Μύκονο για αξέχαστες διακοπές, τότε το νέο σου Sentio Selfie Stick θα σε βοηθήσει να καδράρεις κάθε σου στιγμή!
    1. Ρόδος ή Κρήτη
    Διάσχισε τα ιστορικά τοπία και βούτα στις κρυστάλλινες παραλίες τους με το soundtrack που θες, χάρη στα ακουστικά Turbo-X PHS-200! Αν πάλι αποζητάς το τέλειο μαύρισμα, απλά πάτα play, κλείσε τα μάτια και αφέσου στο...ψήσιμο!
    1. Ζάκυνθος ή Κεφαλονιά
    Το Ιόνιο θέλει μαζί με τις γερές δόσεις αδρεναλίνης, και ...γερά νεύρα! Αν αποφασίσεις να ρισκάρεις το bungee jumping ή να επιχειρήσεις να καταρρίψεις το προσωπικό σου ρεκόρ jet ski ταχύτητας, τότε η Turbo-X Act-80 action camera θα είναι στο πλευρό σου!
    1. Κίμωλος ή Μήλος
    Δε χρειάζεται να βγεις από τα κρυστάλλινα νερά τους για να χρησιμοποιήσεις το smartphone σου. Με μία αδιάβροχη θήκη Sentio, πήγαινε για ατελείωτα μακροβούτια και κατάγραψε τους θησαυρούς τους!
    1. Σαντορίνη
    Φέτος, διάσχισε την καυτή γη του ηφαιστείου, τράβηξε video με το νέο σου Woddon drone και μετά απαθανάτισε την επική σου βουτιά! Σου εγγυόμαστε ότι θα τους κάνεις να ζηλέψουν!
    Tags