The Last of Us Part II: Η Naughty Dog ετοιμάζεται για την E3 2018

    Το περιμένουμε εδώ και πάρα πολύ καιρό μιας και το The Last of Us ήταν πραγματικά ένα εξαιρετικό παιχνίδι. Η Sony μας έχει ενημερώσει ότι στην E3 2018 θα έχουμε αναλυτικές πληροφορίες και τώρα έρχεται…

    the-last-of-us
    Το περιμένουμε εδώ και πάρα πολύ καιρό μιας και το The Last of Us ήταν πραγματικά ένα εξαιρετικό παιχνίδι. Η Sony μας έχει ενημερώσει ότι στην E3 2018 θα έχουμε αναλυτικές πληροφορίες και τώρα έρχεται η επιβεβαίωση από τον αντιπρόεδρο της Naught Dog. Όλα δείχνουν ότι το πολυαναμενόμενο The Last Of Us Part II θα ανακοινωθεί με κάθε επισημότητα σε λίγες ημέρες στην συνέντευξη τύπου της Sony με την ευκαιρία της E3 2018. O Neil Druckmann, αντιπρόεδρος της Naught Dog και director του The Last Of Us Part II μέσω tweet μας ενημερώνει ότι σε 3 εβδομάδες θα μάθουμε περισσότερο και δυστυχώς για όλους εμάς που έχουμε λατρέψει το πρώτο μέρος, δεν έδωσε καμία ακόμα πληροφορία.
    Το The Last of Us Part II θα είναι, όπως και ο προκάτοχος του, αποκλειστικός τίτλος για το PlayStation και ήδη μπορούμε με σχετική ασφάλεια να εικάσουμε ότι θα το δούμε για PlayStation 4 και με αναβαθμισμένα γραφικά για PlayStation 4 Pro.