Square Enix @ E3 2018: Nέοι τίτλοι, νέα τρέιλερ και αποκλειστικότητες!

    Δευτέρα 11 Ιουνίου 2018 @ 16:00 - Μπορεί η παρουσίαση της Square Enix να διήρκεσε περίπου 30 λεπτά, ωστόσο το χρονικό αυτό διάστημα ήταν αρκετό για να απολαύσουμε τα νέα Gameplay/Reveal trailers…

    SE_E32018
    Δευτέρα 11 Ιουνίου 2018 @ 16:00 - Μπορεί η παρουσίαση της Square Enix να διήρκεσε περίπου 30 λεπτά, ωστόσο το χρονικό αυτό διάστημα ήταν αρκετό για να απολαύσουμε τα νέα Gameplay/Reveal trailers των Shadow of the Tomb Raider, Kingdom Hearts 3, Just Cause 4, καθώς και τα Teaser/Announcement Trailers των The Quiet Man και Babylon’s Fall Μάλιστα, οι δύο τελευταίοι είναι ιδιαίτερης σημασίας, μιας και αναπτύσσονται αποκλειστικά για PS4 και Windows PCs. Αναλυτικά, οι ανακοινώσεις της ιαπωνικής εταιρείας διαμορφώνονται ως εξής:

    Shadow of the Tomb Raider

    Εκτός από το «φρέσκο» Cinematic Trailer που παρουσιάστηκε χθες, κατά τη διάρκεια του Xbox E3 Briefing, η Square Enix μας έδωσε την ευκαιρία να απολαύσουμε το πρώτο Gameplay Trailer του Shadow of the Tomb Raider, δίνοντας έμφαση στη δυναμικότητα και την επιμονή της ηρωίδας. Η Lara τρέχει, πηδάει, κολυμπάει και χρησιμοποιεί την πυκνή βλάστηση της ζούγκλας, προκειμένου να αποκτήσει πρόσβαση σε εφόδια και να κατατροπώσει τους αντιπάλους της. To Shadow Of The Tomb Raider έρχεται στις 14 Σεπτεμβρίου για PS4 και PC!

    Final Fantasy XIV x Monster Hunter World

    Final Fantasy 14 και Monster Hunter World, σε ένα παιχνίδι; Μέσα από ένα σύντομο Collaboration Teaser Trailer, η Square Enix ανακοίνωσε τον επερχόμενο συνδυασμό των δύο αυτών σπουδαίων κόσμων, εμφανίζοντας στην οθόνη μας μία πληθώρα αγαπημένων χαρακτήρων. Ένα μικρό αλλά δυνατό κλιπάκι!

    Just Cause 4

    Ο Rico Rodriguez επιστρέφει στο νέο Gameplay Showcase του Just Cause 4, κατά τη διάρκεια του οποίου η Avalanche Studios πραγματοποιεί μία σύντομη αλλά ουσιαστική in-game παρουσίαση του νέου αυτού κόσμου. Εκρήξεις, ακραία καιρικά φαινόμενα, πολλά νέα οχήματα και όπλα, πτώσεις από αεροπλάνα, ένα βελτιστοποιημένο σύστημα μάχης και ένας Rico Rodriguez έτοιμος να τα βάλει με νέους εχθρούς - ακόμα και με ανεμοστρόβιλους - μέσα από το εντυπωσιακά γραφικά που προσφέρει η ισχυρή Apex Engine (με την οποία τροφοδοτείται και το νέο RAGE 2). Το Just Cause 4 κυκλοφορεί στις 4 Δεκεμβρίου του 2018 για PS4, Xbox One και PC.

    Dragon Quest XI: Echoes of an Elusive Age

    Η κυκλοφορία του Dragon Quest XI: Echoes of an Elusive Age σημείωσε μεγάλη επιτυχία στην Ιαπωνία και στις 4 Σεπτεμβρίου, το RPG της Square Enix κυκλοφορεί για PlayStation 4 και PC (Steam). Το πιο πρόσφατο installment της σειράς Dragon Quest λαμβάνει χώρα στον φανταστικό κόσμο της Lotozetasia, όπου ο ήρωας του παιχνιδιού ανακαλύπτει την πραγματική του ταυτότητα, μέσα από ατελείωτες μάχες με μυθικά πλάσματα.

    The Quiet Man

    CGI και κινηματογραφικές λήψεις γίνονται ένα στο νέο - αλλόκοτο ας μας επιτραπεί η έκφραση - Teaser Trailer του The Quiet Man, το οποίο σύμφωνα με την Square Enix θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά στο PS4/Ps4 Pro. Περισσότερες πληροφορίες, σχετικά με την πλοκή ή την ημερομηνία κυκλοφορίας του παιχνιδιού, δεν δόθηκαν στη δημοσιότητα.

    Babylon’s Fall

    Το Babylon’s Fall της ιαπωνικής PlatinumGames είναι ο δεύτερος τίτλος της Square Enix που κυκλοφορεί για κονσόλες PS4/PS4 Pro αλλά και Windows PCs (Steam). Η Babylon’s Fall αντιπροσωπεύει τη συνέχιση μιας σχέσης μεταξύ Platinum και Square Enix, μιας και οι δύο εταιρείες συνεργάστηκαν στο παρελθόν για την ανάπτυξη του Nier: Automata, το οποίο θα κυκλοφορήσει σύντομα και στο Xbox One ως Nier: Automata Become As Gods Edition. Ως ανεξάρτητο στούντιο, η PlatinumGames συνεργάζεται και με άλλους εκδότες, όπως η Nintendo, για λογαριασμό της οποίας αναπτύσσει το Bayonetta 3.

    The Awesome Adventures of Captain Spirit

    To spin-off της σειράς Life is Strange, The Awesome Adventures of Captain Spirit, ανακοινώθηκε από τις Square Enix και Dontnod Entertainment και μάλιστα ο τίτλος τοποθετείται στο ίδιο σύμπαν με το Life is Strange 2. Το The Awesome Adventures of Captain Spirit θα διατεθεί δωρεάν από τις 26 Ιουνίου για PlayStation 4, Xbox One και PC.