Nokia 9: Καταργείται η έκδοση των 4GB RAM, έρχονται μοντέλα 6GB/8GB

    Σύμφωνα με επίσημα έγγραφα, τα οποία κατατέθηκαν πρόσφατα στην Επιτροπή Ομοσπονδιακών Τηλεπικοινωνιών (Federal Communications Committee - FCC), η HMD Global αλλάζει την κωδική ονομασία του Nokia 9…

    FCC_HMD

    Σύμφωνα με επίσημα έγγραφα, τα οποία κατατέθηκαν πρόσφατα στην Επιτροπή Ομοσπονδιακών Τηλεπικοινωνιών (Federal Communications Committee - FCC), η HMD Global αλλάζει την κωδική ονομασία του Nokia 9 (από TA-1004 σε TA-1012) και καταργεί την έκδοση των 4GB RAM - ανεβάζοντας τον πήχη στα 6GB και 8GB

    Έτσι η νέα ναυαρχίδα της Nokia θα διατεθεί στις δύο πιο ισχυρές εκδόσεις της, με 6GB (64GB εσωτ. αποθ. χώρου) και 8GB (128GB εσωτ. αποθ. χώρου) μνήμης RAM, οι οποίες παράλληλα θα ενσωμάτώνουν QHD (2560×1440 pixels) οθόνη 5.3/5.7 ιντσών, Snapdragon 835 SoC, σύστημα Dual Camera με αισθητήρες των 13MP (RBG + Monochrome) και λειτουργικό Android 7.1.1 Nougat.

    Πριν από μικρό χρονικό διάστημα, τα πρώτα benchmarks του Nokia 9 έκαναν την εμφάνιση τους στις λίστες των γνωστών μετροπρογραμμάτων AnTuTu και Geekbench, υποδεικνύοντας την ύπαρξη τριών διαφορετικών εκδόσεων (όσον αφορά τη μνήμη RAM) - με την έκδοση των 4GB να αποτελεί την «ασθενέστερη».

    Αν και δεν γνωρίζουμε την επίσημη ημερομηνία παρουσίασης του νέου Nokia 9, πιστευουμε ότι η νέα ναυαρχίδα θα ανακοινωθεί σύντομα, ίσως και μέσα στον επόμενο μήνα.

    Πηγή