Nokia 9: Εμφανίστηκε στο Geekbench με 8GB RAM!

    Τα πρώτα smartphones της HMD Global (Nokia) έκαναν την εμφάνιση τους «σεμνά και ταπεινά» με entry προς mid-range τεχνικά χαρακτηριστικά χαρακτηριστικά και ανάλογες τιμές πώλησης. Ωστόσο, όπως όλα…

    Nokia_9_GB

    Τα πρώτα smartphones της HMD Global (Nokia) έκαναν την εμφάνιση τους «σεμνά και ταπεινά» με entry προς mid-range τεχνικά χαρακτηριστικά χαρακτηριστικά και ανάλογες τιμές πώλησης. Ωστόσο, όπως όλα δείχνουν, η φιλανδική εταιρεία ετοιμάζεται να ανεβάσει «στροφές», λανσάροντας μία νέα ναυαρχίδα! 

    To Nokia 9 (αυτή είναι η επικρατέστερη ονομασία της συσκευής) πέρασε από το δημοφιλές μετροπρόγραμμα Geekbench, αποδεικνύοντας ότι πρόκειται για μία πανίσχυρη υλοποίηση με Snapdragon 835 SoC και 8GB μνήμης RAM - η οποία μάλιστα εκμεταλλεύεται την πιο πρόσφατη έκδοση του λειτουργικού συστήματος Android (7.1.1).

    Η διαρροή δεν δίνει περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα specs της νέας συσκευής, όμως οι φήμες θέλουν το νέο Nokia 9 με QHD οθόνη 5.3 ιντσών, 4GB ή 8GB μνήμης RAM, 64GB εσωτερικού αποθ. χώρου, σύστημα διπλής κάμερας με αισθητήρες των 13MP και εκτιμώμενη τιμή λιανικής πώλησης τα 750€.

    Πηγή