iPhone 7: κυκλοφορεί στην Ελλάδα 23 Σεπτεμβρίου!

    Στο πολυαναμενόμενο #AppleEvent χθες παρουσιάστηκαν τα newborns της Apple: Apple Watch 2, iPhone 7 και iPhone 7 Plus μέσα σε μια κατάμεστη αίθουσα στο Σαν Φρανσίσκο με τους πιστούς θιασώτες της Apple…

    iphone7-iphone7-plus
    Στο πολυαναμενόμενο #AppleEvent χθες παρουσιάστηκαν τα newborns της Apple: Apple Watch 2, iPhone 7 και iPhone 7 Plus μέσα σε μια κατάμεστη αίθουσα στο Σαν Φρανσίσκο με τους πιστούς θιασώτες της Apple να παρακολουθούν & να αναμεταδίδουν μέσω twitter όσα διαδραματίζονταν. Τα χαρακτηριστικά του brand new iPhone 7 είναι: -Τετραπύρηνος επεξεργαστής Apple A10 Fusion 64-bit (μαζί με M10 motion coprocessor) 40% πιο γρήγορος από τον προηγούμενο -12MP camera με οπτικό σταθεροποιητή (OIS) & 4Κ video. 60% μεγαλύτερo διάφραγμα ƒ/1.8 -7MP HD μπροστινή κάμερα διάφραγμα ƒ/2.2 -Retina Οθόνη 4.7’’ (1334×750). 25% μεγαλύτερη φωτεινότητα -Λειτουργικό iOS 10 -2GB RAM -Σάρωση δαχτυλικών αποτυπωμάτων -5 χρώματα: Black, Jet Black (new), Silver, Gold και Rose Gold. -Χωρητικότητα: 32GB / 128GB / 256GB [gallery link="file" columns="2" size="medium" ids="2747,2751"] Από τα specs που εντυπωσίασαν είναι το γεγονός ότι είναι αδιάβροχο με πιστοποίηση IP67, η ενσωμάτωση στερεοφωνικών ηχείων, η απουσία θύρας για ακουστικά 3.5mm και η μεγαλύτερη αυτονομία της πολύτιμης μπαταρίας του (30% βελτιωμένη ενεργειακή απόδοση) με έως και 2 ώρες περισσότερη διάρκεια από το iPhone 6s. Φυσικά, το ενδιαφέρον της παρουσίασης το μονοπώλησε και το iPhone 7 Plus με τις δύο κάμερες 12MP εκ των οποίων η μία είναι για ευρυγώνιες λήψεις 28mm και η άλλη με τηλεφακό 56mm. Η Apple υπογράμμισε ότι αυτή είναι η καλύτερη κάμερα που έχει φτιαχτεί μέχρι σήμερα για το iPhone. Keep in mind Η Apple εισήγαγε την καινοτομία απουσίας θύρας ακουστικών, ώστε για να μην καταστούν άχρηστα τα ήδη υπάρχοντα ακουστικά, στη συσκευασία συμπεριλαμβάνεται και ένας Lightning ακροδέκτης και ένας αντάπτορας. Την παράσταση έκλεψαν τα AirPods Η εξέλιξη των EarPods είναι τα ασύρματα ακουστικά AirPods, τα οποία υπόσχονται 5 ώρες διαρκούς χρήσης χωρίς αποσυνδέσεις ή απώλειες ηχητικών δεδομένων, ενώ χρειάζονται μόλις 15’ φόρτισης για 3 ώρες μουσικής. Η συσκευασία τους μάλιστα, η επονομαζόμενη AirPod Case λειτουργεί και ως βάση φόρτισης. Αξίζει να σημειωθεί ότι πωλούνται ξεχωριστά ως αξεσουάρ και είναι συμβατά αποκλειστικά με iPhone, iPad, Mac και Apple Watch. [gallery link="file" columns="2" size="medium" ids="2807,2755"] Νέα συμφωνία μεταξύ Apple και Nintendo. Και όμως μέσα στο 2016 θα κυκλοφορήσει το Super Mario Run και θα μπορεί να παίζεται με ένα χέρι. Θα διατίθεται για όλες τις συσκευές της Apple μέσω App Store.

    APPLE WATCH SERIES 2

    Η εταιρεία Apple ανακοίνωσε ότι σκαρφάλωσε στη 2η θέση πωλήσεων ρολογιών, ενώ παράλληλα έχει κατακτήσει την κορυφή στις πωλήσεις των smartwatches. Τι πρέπει να ξέρετε για το Apple Watch -Αδιάβροχο σε βάθος 50 μέτρων -Ενσωματώνει διπύρηνο επεξεργαστή -2x ταχύτερη GPU -2x πιο φωτεινή οθόνη -Περιλαμβάνει GPS, αλλά λειτουργίες "Breathe" για ασκήσεις αναπνοής & καύσης θερμίδων Και φυσικά, οι φανατικοί της NIntendo θα μείνουν ...εκστασιασμένοι με τη δυνατότητα που θα έχουν στο νέο smartwatch της Apple, να παίζουν το πολυαγαπημένο τους, Pokemon Gο. Για το τέλος, σας αφήσαμε μία ακόμη νέα πολλά υποσχόμενη συνεργασία της Apple με την Nike. Το Apple Watch Nike Plus θα είναι διαθέσιμο σε 4 χρώματα, στην ίδια τιμή με το Apple Watch Series 2 και θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο.