iPad Pro: Καλύτερο και από ... PC

    Με τέσσερα νέα διαφημιστικά κλιπ, η Apple θέλει να κεντρίσει το ενδιαφέρον των καταναλωτών και να τονίσει τα πλεονεκτήματα του iPad Pro, το οποίο, σύμφωνα με την αμερικανική εταιρεία, είναι καλύτερο…

    iPadPro_Better_Than_PC
    Με τέσσερα νέα διαφημιστικά κλιπ, η Apple θέλει να κεντρίσει το ενδιαφέρον των καταναλωτών και να τονίσει τα πλεονεκτήματα του iPad Pro, το οποίο, σύμφωνα με την αμερικανική εταιρεία, είναι καλύτερο από οποιοδήποτε PC! Σε κάθε ένα από αυτά αναφέρονται οι λόγοι για τους οποίους το iPad Pro υπερέχει σε σχέση με έναν κανονικό υπολογιστή, όπως για παράδειγμα στους ιούς (οι οποίοι δεν υπάρχουν στα iPad Pro), στη συνδεσιμότητα LTE (η οποία σου παρέχει πρόσβαση στο Διαδίκτυο ανά πάσα στιγμή), στην άφθονη επεξεργαστική του ισχύ και τέλος, στη συμβατότητα του με εφαρμογές γραφείου (βλ. Microsoft Word), παρέχοντας ευελιξία και παραγωγικότητα "on-the-go".
    Το ενδιαφέρον με αυτές τις διαφημίσεις είναι ότι παίρνουν το κεντρικό τους μήνυμα από αληθινά tweets (τα πρόσωπα των πραγματικών χρηστών έχουν μάλλον αλλοιωθεί από την Apple), τα οποία μάλλον έχουν γίνει στο παρελθόν από κατόχους υπολογιστών. Οι διαφημίσεις δεν αναφέρονται σε κάποιο συγκεκριμένο χαρακτηριστικό του iPad Pro, αλλά κάνουν μια γενικότερη αναφορά στις ξεχωριστές του ικανότητες, μία αρκετά λογική - στο πλαίσιο της μελλοντικής εμπορικής στρατηγικής - κίνηση, αν σκεφτεί κανείς ότι μέσα στους επόμενους μήνες θα παρουσιαστούν τα νέα μοντέλα.
    Πηγή