HUAWEI P20 lite: Επίσημα με οθόνη FullView 2.0 19:9 και διπλή κάμερα!

    Ανακοινώθηκε και επίσημα το νέο HUAWEI P20 lite, μία συσκευή που συνδυάζει τον κορυφαίο σχεδιασμό με την τεχνολογία αιχμής, με οθόνη FullView 2.0 και κύρια κάμερα διπλού φακού.  Συγκεκριμένα,…

    huawei-p20-lite-3
    Ανακοινώθηκε και επίσημα το νέο HUAWEI P20 lite, μία συσκευή που συνδυάζει τον κορυφαίο σχεδιασμό με την τεχνολογία αιχμής, με οθόνη FullView 2.0 και κύρια κάμερα διπλού φακού Συγκεκριμένα, διαθέτει FullView 2.0 οθόνη 5,84 ίντσες, με ανάλυση FHD+ (2280x1080) και αναλογία οθόνης/επιφάνεια πρόσοψης 19:9 για εκπληκτικές εμπειρίες θέασης. Είναι τύπου retina HD με 432 pixels ανά ίντσα και λόγο αντίθεσης 1500:1, στοιχεία που έχουν ως αποτέλεσμα πλουσιότερα και πιο ζωηρά χρώματα. Επίσης, το HUAWEI P20 lite χρησιμοποιεί τεχνολογία ενίσχυσης χρώματος (CE) για την ενίσχυση του κορεσμού των εικόνων, προκειμένου τα χρώματα να αποδίδονται με μεγαλύτερη ακρίβεια και το δέρμα να αποτυπώνεται σε φυσικούς τόνους, ενώ η μηχανή 2D γραφικών που ενσωματώνει, αιχμαλωτίζει ακόμα και τις μικρότερες λεπτομέρειες γύρω από το θέμα κάθε φωτογραφίας, χαρίζοντας έτσι ζωντανές και ακόμα πιο ρεαλιστικές λήψεις. Διαθέτει κυρτές, γυάλινες 2.5D επιφάνειες με στρογγυλεμένες γωνίες  και σχεδιασμό βάσει παράλληλων τροχιών στα δύο άκρα του, για μία προσεγμένη εμφάνιση και μία εκλεπτυσμένη αίσθηση με άνετο κράτημα κατά την ανάγνωση, την πλοήγηση στο διαδίκτυο, την προβολή εικόνων και βίντεο και φυσικά, το gaming.

    Premium εμπειρία φωτογραφίας

    Στην πίσω του όψη, στην επάνω αριστερή γωνία, βρίσκεται η κύρια κάμερα διπλών φακών, διάταξη η οποία παραπέμπει στις κλασσικές φιλμάτες φωτογραφικές μηχανές. Οι κάμερές του, με αισθητήρες 16MP και 2MP, μπορούν να αιχμαλωτίσουν ακόμα και τις μικρότερες λεπτομέρειες, ενώ η ευαισθησία τους στην παραμικρή αλλαγή στον φωτισμό και το χρώμα, τους επιτρέπει να αποτυπώνουν άψογα την κλαθε στιγμή. Χάρη στον φακό με το επαγγελματικό bokeh και τους αλγορίθμους φυσικής διόρθωσης ατελειών, η συσκευή προσφέρει στους χρήστες τη δυνατότητα λήψης εκπληκτικών πορτρέτων επαγγλματικής ποιότητας.«Χαρτογραφώντας» το πρόσωπο που βρίσκεται στο επίκεντρο κάθε φωτογραφίας και εφαρμόζοντας επάνω του 96 σημεία αναγνώρισης, η κάμερα του HUAWEI P20 lite είναι αρκετά έξυπνη ώστε να μετατρέψει κάθε selfie στην τέλεια λήψη. Επίσης, διαθέτει τεχνολογία εξισορρόπησης χρώματος που αναλαμβάνει να βελτιστοποιήσει τη φωτεινότητα της εικόνας, μειώνοντας την αναλογία σήματος/θορύβου (SNR) κατά 300% - εξαλείφοντας τις φωτογραφίες κακής ποιότητας που  προκύπτουν σε λήψεις υπό συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Η συσκευή πλαισιώνεται και από έναν έξυπνο «βοηθό φωτογραφίας» που καθιστά δυνατή τη λήψη φωτογραφιών με ένα και μόνο νεύμα, την αλλαγή παρασκηνίου και την εφαρμογή εφέ επαυξημένης πραγματικότητας (AR), ενισχύοντας ακόμα περισσότερο τη δημιουργικότητα στη φωτογραφία.

    Αποδοτικό, ισχυρό και ευφυές

    Βελτιστοποιώντας τη λειτουργία του επεξεργαστή με γνώμονα την κορυφαία απόδοση, την ομαλή εμπειρία χρήσης και την ευφυή αλληλεπίδραση ανθρώπου-μηχανής, το HUAWEI P20 lite διαθέτει Android Oreo-based EMUI 8.0 το οποίο εκμεταλλεύεται πλήρως τόσο το λογισμικό όσο και το hardware της συσκευής. Μαθαίνει από τις συνήθειες του χρήστη και τον τρόπο που χρησιμοποιεί τη συσκευή, προβλέποντας έτσι τις ανάγκες του και εξασφαλίζοντάς την καλύτερη δυνατή απόδοση. Είναι εφοδιασμένο με λειτουργίες που ενισχύουν την παραγωγικότητα και την ταυτόχρονη εκτέλεση πολλών εφαρμογών όπως: dock πλοήγησης, γρήγορη λήψη screenshot με μία κίνηση των τριών δακτύλων, έξυπνο διαχωρισμό οθόνης, βοηθό παιχνιδιού και HUAWEI Private Space 2.0. Για τη γρήγορη και ασφαλή φόρτισή του, υποστηρίζει λειτουργία ταχείας φόρτισης υψηλής τάσης 9V2A, η οποία μειώνει τον χρόνο φόρτισης κατά 30% ενώ πλαισιώνεται και από σύστημα προστασίας 15 επιπέδων. Στην Ελλάδα θα είναι διαθέσιμο σε τρία χρώματα που ακολουθούν τις επιταγές της μόδας: Klein Blue (με γυαλιστερό φιλμ επικάλυψης), Sakura Pink και Midnight Black, με χωρητικότητες 4 GB + 128 GB ή 4 GB + 64 GB, δίνοντας έτσι στους χρήστες τη δυνατότητα να παίξουν παιχνίδια, να ακούσουν μουσική και να παρακολουθήσουν βίντεο χωρίς να ανησυχούν για τη μνήμη ή τη χωρητικότητα του smartphone τους. Η διαθεσιμότητα του HUAWEI P20 lite στην Ελλάδα θα ξεκινήσει την Πέμπτη 29 Μαρτίου, με τελική τιμή 399€.