GSMA "Smartphone of the Year" το Samsung Galaxy S7 edge

    Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, το Samsung Galaxy S7 edge διακρίθηκε από τον οργανισμό GSMA (διοργανωτή του MWC) ως το καλύτερο smartphone για το MWC 2017, στο πλαίσιο των Global Mobile…

    GloMo2017
    Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, το Samsung Galaxy S7 edge διακρίθηκε από τον οργανισμό GSMA (διοργανωτή του MWC) ως το καλύτερο smartphone για το MWC 2017, στο πλαίσιο των Global Mobile Awards. Σύμφωνα με την Samsung, η δεύτερη συνεχόμενη διάκριση είναι αποτέλεσμα της εκλεπτυσμένης σχεδίασης, των εξελιγμένων προδιαγραφών της κάμερας και φυσικά, των εξαιρετικών επιδόσεων του Samsung Galaxy S7 edge, το οποίο ήρθε αντιμέτωπο με γνωστές ναυαρχίδες όπως τα iPhone 7 Plus (Apple), Google Pixel XL (Google), Huawei P9 και Moto Z (Motorola). Ο Junho Park (Αντιπρόεδρος Global Product Strategy, Mobile Communications Business της Samsung Electronics) δήλωσε χαρακτηριστικά:
    «Mας τιμά ιδιαίτερα η αναγνώριση της δεξιοτεχνίας, όσον αφορά το σχεδιασμό και την καινοτομία του Galaxy S7 edge. Αυτό το βραβείο αποτελεί απόδειξη της συνεχούς επιδίωξης για τελειότητα, καθώς συνεχίζουμε να ξεπερνάμε τις προσδοκίες του καταναλωτικού κοινού, μέσω των επαναστατικών τεχνολογιών που ενσωματώνουν οι φορητές συσκευές μας.» 
    Πηγή