Yuri
    Μαρ 7, 12:31μμ

    Χωρίς βύσμα ακουστικών το Pixel 2;

    Σύμφωνα με αναφορά του 9to5Google, οι μηχανικοί της Google σκέφτονται να αφαιρέσουν το βύσμα ακουστικών των 3.5mm από το επερχόμενο Pixel 2, ακολουθώντας περίπου τα σχεδιαστικά «χνάρια» της Apple. Σε…

    Pixel2
    Σύμφωνα με αναφορά του 9to5Google, οι μηχανικοί της Google σκέφτονται να αφαιρέσουν το βύσμα ακουστικών των 3.5mm από το επερχόμενο Pixel 2, ακολουθώντας περίπου τα σχεδιαστικά «χνάρια» της Apple.

    Σε περίπτωση που οι πληροφορίες της ιστοσελίδας βγουν αληθινές, οι χρήστες θα πρέπει να προμηθευτούν ασύρματα Bluetooth ακουστικά ή ένα ζευγάρι ενσύρματων USB-C ακουστικών, αν και στη 2η περίπτωση οι επιλογές είναι κάπως περιορισμένες ...και ακριβότερες.

    Το πρόβλημα της ταυτόχρονης φόρτισης/ακρόασης θα έρθει για άλλη μία φορά στο προσκήνιο και οι κάτοχοι των συσκευών θα πρέπει να χρησιμοποιήσουν αντάπτορες, αυξάνοντας το συνολικό κόστος της επένδυσης τους.

    Το Pixel 2 θα είναι κατα πολλούς ένα 'Premium' smartphone, τα χαρακτηριστικά του οποίου δεν έχουν γίνει γνωστά, ωστόσο η αφαίρεση του βύσματος των ακουστικών και η ψηφιακή μεταφορά του ήχου θα του προσφέρουν ένα λεπτόπτερο προφίλ και αποτελεσματικότερη αδιαβροχοποίηση (χαρακτηριστικό το οποίο ακόμη τελεί υπό διαπραγμάτευση).