Canon: Αυξημένες κατά 70% οι πωλήσεις των mirrorless φωτ. μηχανών!

    Ενισχυμένα εμφανίζονται τα οικονομικά αποτελέσματα του 2ου οικονομικού τριμήνου (Q2) για την γνωστή κατασκευάστρια φωτογραφικών συστημάτων Canon, με τις πωλήσεις των mirrorless φωτογραφικών μηχανών να…

    Canon_M6_TopSales

    Ενισχυμένα εμφανίζονται τα οικονομικά αποτελέσματα του 2ου οικονομικού τριμήνου (Q2) για την γνωστή κατασκευάστρια φωτογραφικών συστημάτων Canon, με τις πωλήσεις των mirrorless φωτογραφικών μηχανών να καταγράφουν σημαντική άνοδο

    Συγκεκριμένα, ο Toshizo Tanaka (Executive Vice President & CFO της Canon) ανέφερε ότι η κατηγορία των mirrorless μοντέλων γνώρισε μία σημαντική ανάπτυξη της τάξεως του 70% (year-to-year), με την Canon M6 να πρωταγωνιστεί στις πωλήσεις, ισχυροποιώντας τη θέση της ιαπωνικής εταιρείας στην ήδη ταλαιπωρημένη παγκόσμια αγορά. Και όπως ήταν φυσικό, οι πωλήσεις των mirrorless φωτογραφικών μηχανών «παρέσυραν» και τις πωλήσεις των εναλλάξιμων φακών.

    Σύμφωνα με τις προβλέψεις της Canon, οι παγκόσμιες πωλήσεις φωτογραφικών συστημάτων με εναλλάξιμους φακούς (DSLR/Mirrorless) πρόκειται να συρρικνωθούν κατά 4% μέσα στο επόμενο έτος, ωστόσο η εταιρεία ετοιμάζεται να λανσάρει 5 νέα μοντέλα, εφοδιασμένα με πρωτοποριακά χαρακτηριστικά και τεχνολογίες, προκειμένου να διατηρήσει ζωντανό το ενδιαφέρον των καταναλωτών.

    “Το 2017 σηματοδοτεί την 80η επέτειο της εταιρείας μας και σκοπεύουμε να εργαστούμε σκληρά, προκειμένου να γίνει μία ξεχωριστή χρονιά για την Canon.” δήλωσε ο Tanaka.

    Xαμηλό βάρος, μικρός όγκος, υψηλή ποιότητα λήψεων και επιδόσεις DSLR μηχανής. Ανακάλυψε την Canon M6 στα καταστήματα Πλαίσιο!