Yuri
    Μαϊ 19, 6:00μμ

    5 τρόποι να ξυπνήσεις επιτέλους στην ώρα σου!

    Κάν’ το όπως ο Κηλαηδόνης «Αν κοιμηθείς νωρίς θα σηκωθείς νωρίς Θα ξεκινήσεις νωρίς Και θα παρκάρεις νωρίς» Αν δυσκολεύεσαι να κοιμηθείς… κλείσε τα μάτια και ξέχασε το cliffhanger στο 5ο…

    smurf-sleeping
    1. Κάν’ το όπως ο Κηλαηδόνης
    «Αν κοιμηθείς νωρίς θα σηκωθείς νωρίς Θα ξεκινήσεις νωρίς Και θα παρκάρεις νωρίς» Αν δυσκολεύεσαι να κοιμηθείς… κλείσε τα μάτια και ξέχασε το cliffhanger στο 5ο επεισόδιο της 5ης σεζόν του GoT, πάρε μια βαθιά ανάσα και διώξε τις αναμνήσεις του αποτυχημένου raid. Γυμνάσου για να εξαντληθείς και μέχρι να γίνει το τίλιο θα είσαι ξερός.
    1. Βρες το πιο εκνευριστικό ξυπνητήρι
    Αγόρασε τη συσκευή με το πιο απαράδεκτο, κλιμακωτό κουδούνισμα. Δεν έχεις budget; Κατέβασε στο smartphone σου 1 από τις άπειρες εφαρμογές - alarms που υπάρχουν εκεί έξω! Εναλλακτικά, πάρε το ξυπνητήρι της γιαγιάς και βάλ’ το στην κατσαρόλα και κάπου που δεν τα φτάνεις εύκολα. Θα σε ξυπνήσει για τα καλά!
    1. Πρωινή κουλαμάρα
    Ζήτα από το άλλο σου μισό να ξυπνήσει μισό λεπτό πριν από εσένα και να σου ζητήσει κάτι άκυρο. «Πού είναι το φτυάρι μωρό μου; Τα μανιτάρια τα πότισες; Πετάει ο γάιδαρος ματάκια μου;» Όσο πιο κουλό, τόσο το καλύτερο! Στην απόπειρα να βγάλεις άκρη, θα ξυπνήσεις σίγουρα.
    1. Η καλύτερη γυμναστική
    Διατάσεις, τεντώματα, επί τόπου τρεξιματάκι, ακόμη κι όταν βλαστημάς με το που άφησες την παπλωματάρα σου! Θα σε ξυπνήσει για τα καλά και θα σου κάνει και καλό!
    1. Σοκ το χάραμα
    Κάνε ένα δικό σου DIY project, φτιάχνοντας αυτό το ξυπνητήρι και απόλαυσε τη διαύγεια της πρωινής πλημμύρας αδρεναλίνης.
    Tags