Turbo-X: Η νέα σειρά 4K Ultra HD Smart TV συναρπάζει

    Τεχνολογία αιχμής, σε τιμή για όλους Η ποιότητα εικόνας χτυπάει «ταβάνι» με 4K Ultra HD ανάλυση στα 3.840x2.160 pixels και συνδυάζεται με μοναδικό design που ταιριάζει με τα γούστα σου. Οι Smart…

    hoolio-app-on-turbo-x-smart-tv

    Τεχνολογία αιχμής, σε τιμή για όλους

    Η ποιότητα εικόνας χτυπάει «ταβάνι» με 4K Ultra HD ανάλυση στα 3.840x2.160 pixels και συνδυάζεται με μοναδικό design που ταιριάζει με τα γούστα σου. Οι Smart λειτουργίες, το Netflix και το YouTube σε κρατάνε συνέχεια online με μοναδικό περιεχόμενο. Με Turbo-X TV βλέπεις καλύτερα αυτό που ψάχνεις!

    Με 4Κ βλέπεις 4 φορές το Full HD

    Με 8 εκατομμύρια pixels η ευκρίνεια της εικόνας απογειώνεται και φαντάσου ό,τι βλέπεις γίνεται όχι μία, όχι δύο, αλλά τέσσερις φορές καλύτερο από το Full HD. Σε είχε συναρπάσει η Full HD εμπειρία; Το 4Κ θα σε αφήσει άφωνο.

    Αν δεν είναι Ultra HD, το πλησιάζει

    Το περιεχόμενο που προβάλεις στη μεγάλη οθόνη της Ultra HD τηλεόρασης σου και έχει χαμηλότερη ανάλυση περνάει μέσα από τον επεξεργαστή που αναλαμβάνει το Upscale με στόχο την αναβάθμιση της ανάλυσης ανεξάρτητα από την πηγή που αυτό προέρχεται. Όσο μεγαλύτερη είναι η αρχική ανάλυση, τόσο πιο κοντά στο 4Κ φτάνει το τελικό αποτέλεσμα.

    Δύναμη και υπεροχή Pixellence

    Ο πανίσχυρος επεξεργαστής Pixellence αναλαμβάνει τον έλεγχο κάθε pixel της τηλεόρασης σου με στόχο την μέγιστη ποιότητα εικόνας. Το αποτέλεσμα είναι εικόνα κρύσταλλο με φυσικά, έντονα χρώματα, βαθύτερο μαύρο στις σκοτεινές λήψεις και υψηλούς ρυθμός ανανέωσης.  

    Γίνε TV ...Fit με την αποκλειστική εφαρμογή hoolio

    Το καλοκαίρι είναι μια ανάσα μακριά και η Turbo-X Smart TV φέρνει τους καλύτερους personal trainers από όλο τον κόσμο … στο σαλόνι σου.

    Ένα κλικ μακριά

    Πλέον δεν χρειάζεται να ψάξεις το γυμναστήριο κοντά στο σπίτι ή το γραφείο που σε εξυπηρετεί, ούτε να είσαι συνέχεια σε εγρήγορση για να το προλάβεις ανοικτό, ενώ πλέον δεν ανησυχείς μήπως βρεις πολύ κόσμο και δεν καταφέρεις να γυμναστείς στον ελεύθερο χρόνο σου. Άνοιξε το hoolio app από το μενού της Turbo-X Smart TV σου και οι καλύτεροι personal trainers από ολόκληρο τον κόσμο εμφανίζονται στην οθόνη της Turbo-X Smart TV σου.

    Yoga, pilates, cardio, ΗΙΙΤ;

    Με ένα κλικ, ανοίγεις το hoolio app από την Turbo-X Smart TV σου και επιλέγεις εσύ το είδος της γυμναστικής. Θα βρεις όχι μόνο ασκήσεις για ζέσταμα και stretching, αλλά και εξειδικευμένες ασκήσεις για yoga ή pilates. Είναι κυριολεκτικά στο χέρι σου πως θα γυμναστείς, επιλέγοντας το κατάλληλο video.

    Οι καλύτερες σειρές και ταινίες στην TV σου

    Η μεγαλύτερη και καλύτερη συνδρομητική online πλατφόρμα περιεχομένου με περισσότερους από 98.000.000 συνδρομητές στην Turbo-X TV σου. Παρακολούθησε χιλιάδες σειρές, ταινίες και αποκλειστικές παραγωγές του Netflix στην οθόνη της τηλεόρασης σου σε αναλύσεις έως και 4K Ultra HD με το πάτημα ενός πλήκτρου στο τηλεχειριστήριο.

    Η μεγαλύτερη υπηρεσία διαμοιρασμού video στην οθόνη σου

    Πάτησε το πλήκτρο YouTube στο τηλεχειριστήριο σου και απέκτησε άμεσα και δωρεάν πρόσβαση στην μεγαλύτερη συλλογή video με ψυχαγωγικό και εκπαιδευτικό περιεχόμενο στο internet. Άλλαξε τον τρόπο που ενημερώνεσαι και ψυχαγωγείσαι, αποκτώντας πρόσβαση στο on-demand ψηφιακό περιεχόμενο υψηλής ευκρίνειας και ξέχασε την τηλεόραση όπως τη γνώριζες μέχρι σήμερα.

    Δες την οθόνη του smartphone στην TV σου

    Χωρίς καλώδια, ασύρματα η τεχνολογία Miracast σου επιτρέπει να χρησιμοποιήσεις το smartphone, το tablet ακόμα και τον υπολογιστή σου για να μεταφέρεις αυτούσια την εικόνα από την οθόνη τους στην Turbo-X Smart TV σου.

    Υπολογιστής, tablet, κινητό και TV γίνονται ένα

    Χάρη στην τεχνολογία DLNA (Digital Living Network Alliance) την οποία ενσωματώνουν οι Turbo-X Smart TV μπορείς να μεταφέρεις μέσα από το τοπικό σου δίκτυο, βίντεο, εικόνες και μουσική. Η μια συσκευή αναγνωρίζει την άλλη αυτόματα και εσύ επιλέγεις απλά τι θέλεις να δεις.

    Google-άρεις από τον καναπέ, κάνε reply στο email από την TV

    Η Turbo-X Smart TV σου ενσωματώνει έναν από τους ταχύτερους browser της αγοράς, δίνοντας σου τη δυνατότητα να πλοηγηθείς γρήγορα, όπως θα έκανες με το laptop, το tablet ή το smartphone σου. Επιπλέον τσεκάρεις τα email σου και κάνεις reply απ’ ευθείας από τη μεγάλη οθόνη της Smart TV.

    Η TV σου γίνεται … social

    Η Turbo-X Smart TV σου προσφέρει εύκολη και άμεση πρόσβαση στα δημοφιλέστερα κοινωνικά δίκτυα όπως το Facebook και το Twitter. Πλέον μπορείς να έρθεις σε επαφής με φίλους, συγγενείς, συναδέλφους, να ενημερώνεσαι, να ποστάρεις από την άνεση του καναπέ σου.

    Smart από appόσταση

    Το smartphone σου γίνεται το πιο εξελιγμένο τηλεχειριστήριο και σου επιτρέπει να εκμεταλλευτείς την άνεση που προσφέρει η οθόνη αφής μέσω του Turbo-X Smart Remote app, ώστε να ξεκλειδώσεις όλες τις δυνατότητες της Smart TV σου από … απόσταση.

    Έξυπνα περιφερειακά για μια «έξυπνη» τηλεόραση

    Το Turbo-X Smart Remote Control ενσωματώνει γυροσκόπιο για να αναγνωρίζει τις κινήσεις σου και QWERTY πληκτρολόγιο για να πληκτρολογείς εύκολα σε chat και αναζητήσεις στο internet. Με το Turbo-X Air Mouse σημαδεύεις την οθόνη από την άνεση του καναπέ σου, κάνεις «κλικ» και ανοίγεις το παράθυρο που θέλεις. Εύκολα, γρήγορα, έξυπνα!

    Smart Opera και apps

    Απογειώνεις την ψυχαγωγία σου με το λειτουργικό σύστημα Smart Opera της Turbo-X Smart TV σου. Είναι ελαφρύ για να αποκρίνεται γρήγορα, διαθέτει το δικό του Opera Store για να επιλέξεις μέσα από δεκάδες εφαρμογές να κατεβάσεις στη Smart TV σου. Όλα γίνονται γρήγορα με ένα «κλικ».

    Επέλεξε την δική σου Turbo-X TV