Οι νέες Radeon RX VEGA 64 είναι στο Πλαίσιο

    Οι νέες πανίσχυρες κάρτες γραφικών που βασίζονται στον ολοκαίνουργιο πυρήνα της AMD, Radeon RX Vega64 έφτασαν στο Πλαίσιο και μπορείς να τις αποκτήσεις άμεσα. Με το καινούργιο chipset RX Vega 64,…

    vega-offer-games
    Οι νέες πανίσχυρες κάρτες γραφικών που βασίζονται στον ολοκαίνουργιο πυρήνα της AMD, Radeon RX Vega64 έφτασαν στο Πλαίσιο και μπορείς να τις αποκτήσεις άμεσα.
    Με το καινούργιο chipset RX Vega 64, βασισμένο στην ομώνυμη προηγμένη αρχιτεκτονική της AMD, οι ολόφρεσκες κάρτες γραφικών έρχονται με κορυφαίες επιδόσεις για extreme gaming και όχι μόνο. Οι νέες κάρτες έρχονται με 8GB μνήμης τύπου HBM2 η οποία προσφέρει πολύ μεγαλύτερο bandwidth από τις μνήμης GDDR5. Οι νέες κάρτες ενσωματώνουν όλες τις σύγχρονες τεχνολογίες γραφικών και παράλληλα υποστηρίζει όλα τα VR συστήματα τελευταίας γενιάς μια και όπως μας ενημερώνει η AMD είναι σχεδιασμένες με γνώμονα το VR gaming. Στη γκάμα αρχικά θα βρείτε τρία νέα μοντέλα, τις SAPPHIRE Radeon RX Vega 64 8GB και SAPPHIRE Radeon RX Vega 64 8GB Limited Edition αλλά και την κορυφαία αυτή τη στιγμή κάρτα SAPPHIRE Radeon RX Vega 64 Liquid Cooled η οποία έρχεται με υδρόψυξη. Με το λανσάρισμα των νέων καρτών υπάρχει και σχετικό offer όπου επιλέγοντας μια νέα Radeon RX Vega 64 κάρτα, εντελώς δωρεάν και μέσω ψηφιακού κουπονιού έρχονται δύο κορυφαία games, τα PREY και Wolfenstein 2.

    Δείτε τη νέα SAPPHIRE Radeon RX Vega 64 8GB

    Δείτε τη νέα SAPPHIRE Radeon RX Vega 64 8GB Limited Edition

    Δείτε την κορυφαία SAPPHIRE Radeon RX Vega 64 Liquid Cooled