Η Intel ανακοινώνει τη νέα 8η γενιά επεξεργαστών στις 21 Αυγούστου

    Με σημερινή της αποκάλυψη η Intel με στόχο τους δημοσιογράφους μας ενημερώνει ότι η Αμερικανική εταιρεία θα αποκαλύψει την 8η γενιά επεξεργαστών Core στις 21 Αυγούστου. Η ανακοίνωση για την…

    8th-gen-2x1
    Με σημερινή της αποκάλυψη η Intel με στόχο τους δημοσιογράφους μας ενημερώνει ότι η Αμερικανική εταιρεία θα αποκαλύψει την 8η γενιά επεξεργαστών Core στις 21 Αυγούστου. Η ανακοίνωση για την παρουσίαση των νέων επεξεργαστών γίνεται εν μέσω του λανσαρίσματος των υπόλοιπων μοντέλων της σειράς επεξεργαστών Core i9 με πυρήνα Skylake-X. Με τις ανακοινώσεις της Intel την 21η Αυγούστου αναμένεται να δούμε μέχρι το τέλος του έτους ολόκληρη τη γκάμα επεξεργαστών της εταιρείας. Όπως μας έχει συνηθίσει η Intel οι ανακοινώσεις των νέων επεξεργαστών πραγματοποιούνται την περίοδο προς το τέλος του καλοκαιριού ή στις αρχές του φθινοπώρου και όπως έχει ήδη ανακοινωθεί στη συνέλευση των μετόχων της εταιρείας πριν αρκετούς μήνες, οι νέοι επεξεργαστές της 8ης γενιάς θα γίνουν διαθέσιμοι το δεύτερο εξάμηνο του έτους. Η νέα 8η γενιά επεξεργαστών έχει κωδική ονομασία Coffee Lake και είναι μια περαιτέρω εξέλιξη των Skylake και Kaby Lake επεξεργαστών της Intel, ενώ όπως έχει ήδη επιβεβαιωθεί θα είναι και αυτοί κατασκευασμένοι με τη μέθοδο των 14nm. Με βάση δηλώσεις στελεχών της εταιρείας αναμένουμε αύξηση στις επιδόσεις έως και 30% και κάποιες διαρροές δείχνουν ότι αυτό το ποσοστό επιτυγχάνεται σε mobile εκδόσεις των νέων επεξεργαστών που απευθύνονται σε υλοποιήσεις laptop. Επιπλέον πληροφορίες αναφέρουν ότι οι νέοι επεξεργαστές θα συνεργάζονται με νέα σειρά chipset, ενώ οι desktop εκδόσεις των επεξεργαστών δεν θα συνεργάζονται με τα υπάρχοντα motherboards που φέρουν chipsets της σειράς 200.
    Μείνετε συντονισμένοι θα σας ενημερώσουμε από πρώτο με όλες τις πληροφορίες και ανακοινώσεις που η Intel θα πραγματοποιήσει στις 21 Αυγούστου.