Resident Evil | Official Trailer: Ο Όμιλος Ομπρέλα θα αλλάξει τον κόσμο...

    Στο ήσυχο New Raccoon City, δεν συμβαίνει ποτέ κάτι το συνταρακτικό. Το θρυλικό franchise του «Resident Evil» έρχεται μαζί με τον ιό Τ στο Netflix, στις 14 Ιουλίου!  Μόλις ένα χρόνο μετά την…

    Στο ήσυχο New Raccoon City, δεν συμβαίνει ποτέ κάτι το συνταρακτικό. Το θρυλικό franchise του «Resident Evil» έρχεται μαζί με τον ιό Τ στο Netflix, στις 14 Ιουλίου! 
    Μόλις ένα χρόνο μετά την πρεμιέρα της τελευταίας (live-action) ταινίας του, το δημοφιλές survival horror franchise της Capcom επιστρέφει με τον Lance Reddick στο ρόλο του Albert Wesker, ενός από τους κύριους ανταγωνιστές της αρχικής σειράς βιντεοπαιχνιδιών. Η Tamara Smart και η Ella Balinska υποδύονται τις νεότερες και μεγαλύτερες εκδοχές της κόρης του Wesker, Jade, ενώ οι Siena Agudong, Adeline Rudolph, Paola Nuñez, Ahad Raza Mir, Connor Gossatti και Turlough Convery συμπληρώνουν το καστ, σε ρόλους που δεν έχουν αποκαλυφθεί. Ο επικεφαλής και σεναριογράφος της σειράς Andrew Dabb – περισσότερο γνωστός για τη δουλειά του από τη δημοφιλή σειρά «Supernatural» – έχει στο πλευρό του την εκτελεστικό παραγωγό Mary Leah Sutton (Tell Me a Story, The Following). Την παραγωγή έχει αναλάβει η Constantin Film, με τους Robert Kulzer και Oliver Berben επίσης σε ρόλους εκτελεστικών παραγωγών. Και τα οκτώ επεισόδια του «Resident Evil» θα κάνουν πρεμιέρα στις 14 Ιουλίου του 2022, αποκλειστικά στο Netflix. Αναβάθμισε την ψυχαγωγία σου και γνώρισε έναν κόσμο on-demand περιεχομένου µε τον πιο απλό και εύκολο τρόπο: έλα στα καταστήματα Πλαίσιο ή μπες στο Plaisio.gr και ανακάλυψε την Smart TV που ανταποκρίνεται στις επιθυμίες σου!