Reflection: Βάλε το αποκλειστικό iPhone X ringtone στο smartphone σου!

    Μπορεί να μην το γνωρίζεις, όμως η νέα ναυαρχίδα της Apple, το iPhone X, εκτός από κάποια νέα wallpapers, τα οποία συνοδεύουν τις πιο πρόσφατες iOS συσκευές και δεν εμφανίζονται στις υπόλοιπες, ακόμα…

    Reflection_2
    Μπορεί να μην το γνωρίζεις, όμως η νέα ναυαρχίδα της Apple, το iPhone X, εκτός από κάποια νέα wallpapers, τα οποία συνοδεύουν τις πιο πρόσφατες iOS συσκευές και δεν εμφανίζονται στις υπόλοιπες, ακόμα και όταν το λειτουργικό αναβαθμιστεί στην πιο πρόσφατη έκδοσή του, διαθέτει και έναν αποκλειστικό ήχο κλήσης, ο οποίος ονομάζεται "Reflection" Και επειδή ο εν λόγω ήχος κλήσης, ο οποίος, σημειωτέον δεν είναι καθόλου κακός, δεν πρόκειται να εμφανιστεί στην iOS συσκευή σου, εκτός αν σκοπεύεις να αγοράσεις iPhone X (πόσο μάλλον στο Android smartphone σου), βρήκαμε έναν τρόπο με τον οποίο μπορείς να τον εγκαταστήσεις σε οποιαδήποτε συσκευή - «ανεπίσημα». Τα βήματα είναι απλά και δεν απαιτείται η εγκατάσταση κάποιου περίεργου λογισμικού, πέρα από το iTunes (αν έχεις iOS συσκευή το χρησιμοποιείς ήδη) ή οποιασδήποτε άλλης εφαρμογής, μέσω της οποίας μπορείς να μεταφέρεις περιεχόμενο σε ένα iPhone (όπως πχ. το PhoneView της Ecamm Network).

    Κατεβάζουμε τον ήχο κλήσης του iPhone X

    Οι συντάκτες της ιστοσελίδας Lifehacker ανέβασαν το συγκεκριμένο ήχο κλήσης στο MediaFire σε μορφή M4R, τον τύπο αρχείου που χρησιμοποιεί η Apple για τα ringtones των iPhone. Κλικαρε εδώ και κατέβασε τον.

    Μεταφορά/ενεργοποίηση του ήχου κλήσης

    iOS

    Εάν θέλεις να μεταφέρεις τον ήχο κλήσης του iPhone X στο iPhone σου, θα πρέπει να τον προσθέσεις, όπως αναφέραμε και πιο πάνω, ως περιεχόμενο μέσω του iTunes ή μέσω οποιασδήποτε 3rd-party εφαρμογής που μπορεί να μεταφέρει περιεχόμενο σε μία iOS συσκευή. Το iTunes είναι δωρεάν και πιθανότατα το έχεις ήδη εγκατεστημένο στο PC σου, οπότε αποτελεί και την ιδανικότερη επιλογή.
    • Σύνδεσε την iOS συσκευή στον υπολογιστή σου
    • Άνοιξε το iTunes. Βεβαιώσου ότι διαθέτεις την πιο πρόσφατη έκδοση
    • Στον υπολογιστή σου, βρες τον ήχο κλήσης που μόλις κατέβασες
    • Εντόπισε την επιλογή «Τόνοι» ( iTunes Media) στο κάθετο αριστερό μενού
    • Κάνε "drag n' drop" το αρχείο από το PC στο συγκεκριμένο πεδίο
    • Κάνε δεξί κλικ στο νέο ringtone και επίλεξε "Sync"
    • Άφησε το iTunes να συγχρονίσει τα δεδομένα της συσκευής
    Πήγαινε στις Ρυθμίσεις (Settings) του iPhone σου και στην επιλογή «Ήχοι και Απτικά» (Sounds and Haptics). Εκεί θα εντοπίσεις τον ήχο κλήσης του iPhone X (Reflection) και θα τον ορίσεις ως νέο ringtone. Είσαι έτοιμος!

    Android

    Για να έχεις Android smartphone μάλλον δεν είσαι και μεγάλος φαν της Apple, ωστόσο, ένα «καλοδουλεμένο» ringtone εξακολουθεί να ακούγεται ευχάριστα σε οποιαδήποτε συσκευή, οποιοδήποτε λειτουργικό. Και εδώ τα πράγματα είναι πολύ πιο απλά, κυρίως επειδή δεν χρειάζεσαι το iTunes - αν και πριν μεταφέρεις το αρχείο πρέπει να το μετατρέψεις από M4R σε MP3.
    • Σύνδεσε την Android συσκευή σου στον υπολογιστή
    • Απόκτησε πρόσβαση στον εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο
    • Μετάφερε το αρχείο MP3 στο φάκελο «Ήχοι κλήσης» (Ringtones)
    • Άνοιξε τις Ρυθμίσεις και εντόπισε την επιλογή «Ήχος Kλήσης»
    • Εαν το αρχείο "Reflection" δεν έχει εμφανιστεί, πάτησε «Προσθήκη Ήχου Kλήσης»
    • Επίλεξε το από τον εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο (φάκελο) που το είχες αποθηκεύσει και είσαι έτοιμος!