Powerbank: Επίλεξε το καλύτερο για τις ανάγκες σου

    Το smartphone είναι μια συσκευή απαραίτητη σε όλους μας σήμερα και το μεγαλύτερο πρόβλημα που αντιμετωπίζει κάποιος είναι ότι η μπαταρία αδειάζει γρήγορα. Ένα Powerbank είναι η λύση για να μην ψάχνεις…

    powerbank-smartphone
    Το smartphone είναι μια συσκευή απαραίτητη σε όλους μας σήμερα και το μεγαλύτερο πρόβλημα που αντιμετωπίζει κάποιος είναι ότι η μπαταρία αδειάζει γρήγορα. Ένα Powerbank είναι η λύση για να μην ψάχνεις πρίζα να το φορτίσεις μιας και μπορείς να το έχεις πάντα μαζί σου.

    Τι είναι το powerbank

    Είναι μια επαναφορτιζόμενη μπαταρία η οποία φορτίζει όπως το smartphone σου και μπορείς να τη χρησιμοποιήσεις όποτε τη χρειαστείς για να φορτίσεις το smartphone, το tablet, το bluetooth ακουστικό, την action camera, το mp3/mp4 player ή οποιαδήποτε συσκευή φορτίζει μέσω USB.

    Γιατί το χρειάζομαι

    Επειδή τα σύγχρονα smartphones και tablets είναι συσκευές που οι περισσότεροι από εμάς χρησιμοποιούν σε καθημερινή βάση και για αρκετές εργασίες, θα σου έχει τύχει να μείνει από μπαταρία την πιο κρίσιμη στιγμή. Επειδή αυτό δεν συμβαίνει μόνο σε εσένα, αλλά στους περισσότερους, τα powerbank ήρθαν να καλύψουν την ανάγκη για φόρτιση της συσκευής μας ενώ δεν βρισκόμαστε κοντά σε πρίζα.

    Πως θα επιλέξω το κατάλληλο για τις ανάγκες μου

    Στα καταστήματα Πλαίσιο θα βρεις μια πληθώρα Powerbanks για να επιλέξεις το κατάλληλο με βάση τις ανάγκες σου. Είτε θέλεις απλά να δίνεις ένα μικρό boost στη μπαταρία του smartphone σου για να "βγει" η ημέρα, είτε χρειάζεσαι εκείνο που θα φορτίζει δύο smartphone, είτε το smartphone και το tablet σου μαζί, είτε μια πρόταση για να φορτίζεις πολλές συσκευές και γρήγορα, λύσεις υπάρχουν. Στον παρακάτω ενδεικτικό πίνακα με ματιά θα δεις ποιο Powerbank σου ταιριάζει ανάλογα με τις ανάγκες ή τη χρήση που θέλεις να κάνεις.

    Εδώ θα βρεις powerbanks για κάθε σου ανάγκη.

    Tips

    Mεγαλύτερη χωρητικότητα σημαίνει περισσότερες φορτίσεις για το smartphone, το tablet ή τις άλλες συσκευές σου.

    Ένας άτυπος κανόνας που μπορεί να σε βοηθήσει είναι να επιλέξεις ένα powebank με τουλάχιστον 500mAh - 1.000mAh περισσότερα από τη χωρητικότητα της συσκευής ή των συσκευών που θέλεις να φορτίζεις, έτσι ώστε να τις φορτίζει πλήρως. Για να μην ξεμείνεις ποτέ από μπαταρία μπορείς να έχεις ένα powerbank στην τσάντα του laptop για να φορτίζεις το smartphone όπου και αν βρεθείς, ένα στο συρτάρι του γραφείου ώστε αν τύχει να να φεύγεις και η μπαταρία να είναι στα κόκκινα να φορτίσεις το smartphone στο δρόμο.