PlayLink για το PS4: Ατελείωτες στιγμές διασκέδασης για όλους!

    Πλήρως μεταγλωττισμένη στα ελληνικά, η νέα σειρά παιχνιδιών PlayLink ήρθε στην πλατφόρμα του PlayStation 4 και υπόσχεται ατελείωτες στιγμές διασκέδασης για όλη την παρέα και την οικογένεια! Για πρώτη…

    PlayLink3
    Πλήρως μεταγλωττισμένη στα ελληνικά, η νέα σειρά παιχνιδιών PlayLink ήρθε στην πλατφόρμα του PlayStation 4 και υπόσχεται ατελείωτες στιγμές διασκέδασης για όλη την παρέα και την οικογένεια! Για πρώτη φορά, σου δίνεται η δυνατότητα να «μετατρέψεις» το smartphone ή το tablet σου σε χειριστήριο και να ανακαλύψεις ένα νέο τρόπο παιχνιδιού, που μπορούν όλοι, μικροί και μεγάλοι, να απολαύσουν μαζί. Οι επιλογές είναι πολλές, ικανές να καλύψουν και τους πιο απαιτητικούς: ταχύτατα κουίζ, απίστευτα mini games αλλά και στιγμές αγωνίας - και όλα αυτά φυσικά στα ελληνικά!

    Πώς μπορείς να απολαύσεις τα παιχνίδια της σειράς PlayLink; Είναι απλό!

    Αρχικά χρησιμοποιείς το ασύρματο χειριστήριο DualShock 4 χειριστήριο του PlayStation 4 για να σετάρεις το παιχνίδι της αρεσκείας σου. Στη συνέχεια, οι υποψήφιοι πάικτες κατεβάζουν τη δωρεάν iOS/Android εφαρμογή στο smartphone ή το tablet τους (κάθε τίτλος PlayLink έχει και τη δική του ξεχωριστή εφαρμογή) και την συγχρονίζουν με την κονσόλα, μέσω του ασύρματου τοπικού δικτύου (Wi-Fi). Εναλλακτικά, μπορείς να χρησιμοποιήσεις το PS4 ως Wi-Fi hotspot.  Πατώντας το κουμπί OPTIONS στο ασύρματο χειριστήριο, επίλεξε Wi-Fi hotspot > Ναι > Ναι για να εμφανιστούν οι λεπτομέρειες του hotspot. Σε κάθε smartphone ή tablet που θα χρησιμοποιήσουν οι συμπαίκτες σου, πήγαινε στις ρυθμίσεις του Wi-Fi και επίλεξε PS4 hotspot. Είσαι έτοιμος!

    Η Γνώση είναι Δύναμη (Από δύο έως έξι παίκτες)

    Αν σου αρέσουν τα παιχνίδια γνώσεων, τότε θα λατρέψεις το μοναδικό H Γνώση είναι Δύναμη (Knowledge is Power). Διάλεξε τον χαρακτήρα που σου ταιριάζει, από μια σειρά από θεότρελες επιλογές, άκουσε προσεκτικά τις ερωτήσεις του οικοδεσπότη (στα ελληνικά) και ανταγωνίσου με τους φίλους για να ανέβεις στην κορυφή της Πυραμίδας της Γνώσης! Ένα συναρπαστικό παιχνίδι γνώσεων στα ελληνικά αλλά και με ερωτήσεις ελληνικού περιεχομένου.

    Frantics (Για έναν έως τέσσερις παίκτες)

    Για  άφθονες στιγμές γέλιου με τα αγαπημένα σου πρόσωπα, δοκίμασε το Frantics! Κάνε… αλεπουδιές στους συμπαίκτες σου με 15 θεότρελα mini games, στα οποία θα δοκιμαστείς σε μάχες αρένας με φρενήρη δράση αλλά και σε απαιτητικά παιχνίδια στρατηγικής. Αλλά προσοχή! Μην εμπιστευτείς την παμπόνηρη και πανούργα αλεπού “Fox” που έχει τη θέση του οικοδεσπότη, αφού είναι πάντα έτοιμη να ανατρέψει το παιχνίδι και να στρέψει τους συμπαίκτες σου εναντίον σου!

    Hidden Agenda (Για έναν έως έξι παίκτες)

    Αν πάλι σου αρέσουν τα θρίλερ, σίγουρα δε θα έχεις κανένα παράπονο, αφού μπορείς να απολαύσεις το μυστηριώδες και γεμάτο αγωνία Hidden Agenda. Πρώτα όμως αναρωτήσου… Μπορείς να διατηρήσεις το θάρρος σου, καθώς κυνηγάς τον διαβόητο δολοφόνο «Trapper»; Με τη Supermassive Games, δημιουργό του Until Dawn, στο πηδάλιο, ποτέ δεν ξέρεις τι σε περιμένει στην επόμενη, σκοτεινή γωνία. Ετοιμάσου να πάρεις δύσκολες αποφάσεις που θα επηρεάσουν τη συνέχεια της ιστορίας. Κάθε απόφαση είναι καθοριστικη! Θυμήσου: δεν μπορείς να εμπιστευτείς κανέναν!

    That’s You! (Από δύο έως έξι παίκτες)

    To That’s You! είναι ένα άκρως διασκεδαστικό κουίζ, το οποίο σε ρίχνει στη μάχη με τα αγαπημένα σου πρόσωπα και αποκαλύπτει τι πραγματικά σκέφτεται ο ένας για τον άλλον. Πιάσε το smartphone ή το tablet σου, βγάλε μία selfie και ανακάλυψε την τολμηρή πλευρά σου σε πάνω από 1.000 χιουμοριστικές ερωτήσεις, τολμηρές προκλήσεις σκίτσων και πολλά άλλα. Με το PlayLink όλοι μπαίνουν στο παιχνίδι! Έλα στα καταστήματα ΠΛΑΙΣΙΟ και ανακάλυψε τι τύπος PlayLink gamer είσαι!