Τελευταία άρθρα

Να επιλέξω PlayStation 4 Pro;

Η νέα κονσόλα της Sony, το PlayStation 4 Pro, είναι εδώ και η ερώτηση που έχει καρφωθεί στο μυαλό του gamer είναι αν τελικά πρέπει να το επιλέξει. Έχεις ήδη PlayStation 4; Σκέφτεσαι να το αποκτήσεις; Θα σου λύσουμε όλες τις απορίες.

 • Τι νέο φέρνει το PS4 Pro

  Το νέο PS4 Pro είναι περισσότερο δυνατό από το PS4 και το PS4 Slim, ενώ σύμφωνα με τη Sony είναι, αυτή τη στιγμή, η ισχυρότερη κονσόλα εκεί έξω. Ο παρακάτω πίνακας έχει αναλυτικά τα τεχνικά χαρακτηριστικά από τις τρείς διαφορετικές εκδόσεις του PS4, το original, το Slim και το Pro.

  Τη μεγαλύτερη διαφορά στις αυξημένες επιδόσεις του PS4 Pro κάνει η νέα GPU (Graphics Processing Unit - επεξεργαστής γραφικών) που διαθέτει. Ενσωματώνει πολλές από τις λειτουργίες της τελευταίας αρχιτεκτονικής Polaris της AMD, με την απόδοση να έχει εκτοξευθεί στα 4.2 TFLOPS.

  Επιπλέον ο οκταπύρηνος επεξεργαστής του PS4 Pro είναι υπερχρονισμένος από τα 1.6GHz στα 2.1GHz και η διαθέσιμη μνήμη RAM επιπλέον των 8GB GDDR5 μνήμης διαθέτει άλλο 1GB μνήμης τύπου GDDR3.

 • Gaming σε αναλύσεις 4K

  Θέλεις τα γραφικά στα games που παίζεις να κόβουν την ανάσα; Στο PS4 Pro θα βρεις την απάντηση αφού σου δείχνει τα αγαπημένα σου games σε ανάλυση 4K και ιδανικά με ενεργοποιημένη την τεχνολογία HDR (δες παρακάτω τι σου προσφέρει). Το αποτέλεσμα είναι πραγματικά εξαιρετικό με τα γραφικά να απέχουν ελάχιστα ή ακόμα και να μπερδεύονται στα μάτια σου με την πραγματικότητα.

  Για να απολαύσεις τα κορυφαία αυτά γραφικά – που κάποιες φορές ζηλεύουν και οι pc gamers! – πρέπει να συνδυάσεις το PS4 Pro σου με μια τηλεόραση ανάλυσης  4Κ, ενώ ιδανικά αυτή η τηλεόραση θα υποστηρίζει και την τεχνολογία HDR.

No Comments Yet.