Αναβάθμισε το laptop σου με χρήσιμα αξεσουάρ

    Το laptop σου, είτε είναι ο καθημερινός συνεργάτης σου στη δουλειά ή τις σπουδές σου, είτε το χρησιμοποιείς απλά για διασκέδαση, είναι μια επένδυση την οποία μπορείς να αξιοποιήσεις στο έπακρο…

    laptop-accessories
    Το laptop σου, είτε είναι ο καθημερινός συνεργάτης σου στη δουλειά ή τις σπουδές σου, είτε το χρησιμοποιείς απλά για διασκέδαση, είναι μια επένδυση την οποία μπορείς να αξιοποιήσεις στο έπακρο συνοδεύοντας το με μερικά πολύ χρήσιμα αξεσουάρ. Επιλέγοντας τα κατάλληλα αξεσουάρ μπορείς να αναβαθμίσεις κατακόρυφα την εμπειρία χρήσης με το laptop σου και να δεις τη … «σχέση» σας με άλλο μάτι.  

    Ποντίκι για laptop

    Επέλεξε ένα εξωτερικό ποντίκι, ασύρματο ή ενσύρματο ανάλογα με τις ανάγκες σου επιλέγοντας εκείνο που θα κάνει παιχνιδάκι να δουλεύεις τα excel σου ή να παίζεις το τελευταίο strategy με το laptop σου, χωρίς να καταλαβαίνεις ότι το έχεις μαζί σου. Εφόσον επιλέξεις κάποιο ενσύρματο ποντίκι, αυτό συνδέεται σε μια θύρα USB του laptop σου,ενώ ένα ασύρματο θα συνδεθεί είτε με το δικό USB dongle, είτε μέσω Bluetooth. Σε κάθε περίπτωση δουλεύεις πλέον το φορητό σου απροβλημάτιστα.

    Βρες εδώ ποντίκια για το laptop σου

    Βάση για laptop

    Μια βάση για laptop δεν προσφέρει μόνο ένα σταθερό σημείο για να τοποθετήσεις το laptop σου, η οποία συνήθως διαθέτει και αρκετές θέσεις για να επιλέξεις την κλίση που σε εξυπηρετεί, αλλά ψύχει σωστά και το laptop σου. Επέλεξε μια βάση για το laptop σου, τοποθέτησε το επάνω της και διατήρησε τη θερμοκρασία του laptop σου, ακόμα και αν παίζεις games ή κάνεις βαριές εργασίες. Οι χαμηλές θερμοκρασίες διατηρούν τα κυκλώματα και τη μπαταρία του laptop σου σε καλή κατάσταση και έτσι αυξάνουν το χρόνο ζωής τους. Επιπλέον αρκετές βάσεις διαθέτουν ενσωματωμένες υποδοχές, αντικαθιστούν ένα USB hub και έτσι σου δίνουν τη δυνατότητα να συνδέσεις επιπλέον συσκευές.

    Βρες εδώ βάσεις για το laptop σου

    Τροφοδοτικό – φορτιστής για laptop

    Είτε γιατί απλά σου χάλασε το τροφοδοτικό - φορτιστής του laptop σου, είτε γιατί χρειάζεσαι ένα δεύτερο στο γραφείο ή το σπίτι για να μην τον μεταφέρεις συνέχεια μαζί σου, ένα επιπλέον τροφοδοτικό – φορτιστής είναι βέβαιο ότι θα σου λύσει τα χέρια και μάλιστα χωρίς να πληρώσεις μια περιουσία.

    Βρες εδώ το τροφοδοτικά για laptop

    Τσάντα μεταφοράς για laptop

    Πιθανόν είναι και το πρώτο αξεσουάρ που επιλέγει κανείς για το laptop του, πολλές φορές μάλιστα κατά τη διάρκεια της αγοράς. Όχι άδικα μιας και το laptop είναι μια συσκευή που την θέλεις συνέχεια μαζί σου, άρα χρειάζεσαι και την κατάλληλη τσάντα για να το μεταφέρεις. Στα καταστήματα Πλαίσιο θα βρεις μεγάλη ποικιλία από κάθε τύπο τσάντας - backpack, τσάντα ώμου, sleeve κτλ – οπότε απλά επίλεξε εκείνη που ταιριάζει στο laptop σου αλλά και το στυλ σου.

    Βρες εδώ τσάντες για το laptop σου

    Εξωτερικός σκληρός δίσκος & USB sick για laptop

    Οι εξωτερικοί σκληροί δίσκοι αρχικά σχεδιάστηκαν με γνώμονα τη φορητότητα, να μπορεί δηλαδή ο χρήστης να τον έχει συνέχεια μαζί του. Γιατί λοιπόν να γεμίζεις τον SSD του laptop σου με αρχεία που δεν χρησιμοποιείς συχνά ή το σκληρό του δίσκο και να έχεις το φόβο μην χτυπήσει και τα χάσεις; Αντίστοιχα και τα USB stick, τα οποία όμως προσφέρουν μικρότερες χωρητικότητες για όσους δεν χρειάζονται ολόκληρο σκληρό δίσκο. Επιλέγεις ένα εξωτερικό σκληρό δίσκο ή ένα USB stick με σύνδεση USB 3.0 για ταχύτατες μεταφορές από και προς το laptop σου. Σε κάθε περίπτωση καταλαμβάνει ελάχιστο χώρο στη τσάντα μεταφοράς ο σκληρός δίσκος, ενώ το USB stick το ξεχνάς στην τσέπη ή τα κλειδιά σου, αλλά σου προσφέρουν άπλετο χώρο για τα αρχεία σου!

    Βρες εδώ εξωτερικούς σκληρούς δίσκους για το laptop σου Βρες εδώ USB stick για το laptop σου