Xbox One X: Περισσότερα από 160 games θα λάβουν αναβαθμίσεις για τη νέα κονσόλα

    Βρισκόμαστε λίγες ημέρες πριν την κυκλοφορία του Xbox One X το οποίο όπως όλα δείχνουν θα απογειώσει την gaming εμπειρία των φίλων της κονσόλας και ήδη αρκετοί τίτλοι έρχονται με βελτιώσεις ώστε να…

    xbox-one-x-main
    Βρισκόμαστε λίγες ημέρες πριν την κυκλοφορία του Xbox One X το οποίο όπως όλα δείχνουν θα απογειώσει την gaming εμπειρία των φίλων της κονσόλας και ήδη αρκετοί τίτλοι έρχονται με βελτιώσεις ώστε να εκμεταλλευτούν την επιπλέον ισχύ που προσφέρει η νέα κονσόλα. Οι αναβαθμίσεις που θα έρθουν στους υπάρχοντες τίτλους για να εκμεταλλευτούν την περίσσια δύναμη του Xbox One X αφορούν τόσο τα γραφικά σε ανάλυση 4K όσο όμως και την HDR εμπειρία η οποία βελτιώνει σε πολύ μεγάλο βαθμό τα γραφικά. Ήδη από τον Αύγουστο μέχρι και σήμερα σχεδόν 40 τίτλοι έχουν επιβεβαιωθεί ότι θα λάβουν σχετικές αναβαθμίσεις, πλέον όμως η λίστα των τίτλων ξεπερνά τους 160 και φαίνεται ότι όσοι προβούν στην αγορά του Xbox One X θα έχουν από την πρώτη ημέρα δείγματα από την δύναμη της νέας κονσόλας η οποία προσφέρει 40% επιπλέον επεξεργαστική ισχύ!

    Προπαράγγειλε και πάρε από τους πρώτους το Xbox One X

    Εδώ θα πρέπει να σημειώσουμε ότι ακόμα και τίτλοι που δεν θα λάβουν κάποια σχετική αναβάθμιση, στο Xbox One X θα παίζουν καλύτερα μιας και η νέα κονσόλα εφαρμόζει αυτόματα  16xAF texture filtering, V-Sync, ενώ εκμεταλλεύεται την επιπλέον μνήμη RAM σαν RAMDisk έτσι ώστε να μειώσει τους χρόνους που χρειάζεται ένα παιχνίδι για να φορτώσει. Η λίστα με τα games τα οποία θα λάβουν κάποια αναβάθμιση για να εκμεταλλευτούν την επιπλέον δύναμη του Xbox One X βρίσκεται εδώ και είναι εντυπωσιακή. Δείτε στο παρακάτω video το νέο διαφημιστικό του Xbox One X που έγινε διαθέσιμο την περασμένη Κυριακή και είναι άκρως εντυπωσιακό.
    Tags