Τη δική του ομάδα eSports φτιάχνει ο οδηγός της Formula 1 Fernando Alonso

    Ο δύο φορές παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula 1, Fernando Alonso, ανακοίνωσε τη δική του ομάδα eSports, δηλώνοντας πως κάθε οδηγός της Formula 1 είναι gamer στην καρδιά του! Η eSports ομάδα του…

    fa-racing
    Ο δύο φορές παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula 1, Fernando Alonso, ανακοίνωσε τη δική του ομάδα eSports, δηλώνοντας πως κάθε οδηγός της Formula 1 είναι gamer στην καρδιά του! Η eSports ομάδα του Fernando Alonso ονομάζεται FA Racing G2 και ο 36-χρονος διάσημος οδηγός της Formula 1 έκανε την ανακοίνωση του στα πλαίσια του Grand Prix του Abu Dhabi. Η FA Racing G2 έχει ήδη χορηγό το τμήμα G της Logitech με τον Fernando Alonso να έχει αναλάβει διευθυντικό ρόλο στην ομάδα. Ανακοίνωσε ότι η ομάδα του θα λάβει μέρος σε ένα αρκετά games από διαφορετικές πλατφόρμες, ενώ μέλος της είναι και Cem Bolukbasi, ένας από τους finalist του eSports πρωταθλήματος της Formula 1. Κατά τη διάρκεια της ανακοίνωσης ο Fernando Alonso δήλωσε:
    Ο συναγωνισμός στις εικονικές πίστες προσφέρει απεριόριστες δυνατότητες σε νέους που δεν θα μπορούσαν υπό άλλες συνθήκες να έχουν την ευκαιρία να τρέξουν σε αγώνες. Για πρώτη φορά οι φίλαθλοι δεν είναι απλά και μόνο θεατές, αλλά μπορούν να λάβουν μέρος στο παιχνίδι και ίσως καταφέρουν να γίνουν πραγματικοί αγωνιζόμενοι στους εξομοιωτές της ομάδας μου. Δεν θα μπορούσα να σκεφτώ καλύτερους συνεργάτες για να ξεκινήσουμε την προσπάθεια μας από την G2 Esports και την Logitech G και είμαι ενθουσιασμένος για τη συνέχεια.