Nintendo Switch: 4.7 εκατομμύρια κονσόλες μέσα σε 4 μήνες!

    H Nintendo ανακοίνωσε τα αποτελέσματα για το οικονομικό τρίμηνο Απριλίου-Ιουνίου (FY3/2017) και όπως όλα δείχνουν οι πωλήσεις της νέας υβριδικής κονσόλας της ιαπωνικής εταιρείας είναι…

    H Nintendo ανακοίνωσε τα αποτελέσματα για το οικονομικό τρίμηνο Απριλίου-Ιουνίου (FY3/2017) και όπως όλα δείχνουν οι πωλήσεις της νέας υβριδικής κονσόλας της ιαπωνικής εταιρείας είναι ανοδικές, ξεπερνώντας συνολικά τις 4.7 εκατομμύρια μονάδες και τις αντίστοιχες πωλήσεις των Wii U (3.45 εκατ.) και 3DS (4.32 εκατ.). Δύο εκατομμύρια από αυτές διοχετεύθηκαν στην αγορά μέσα στο τελευταίο τρίμηνο, με την Nintendo να μην προλαβαίνει - κυριολεκτικά - να στοκάρει συσκευές στα ράφια των καταστημάτων, μιας και σε αρκετές περιπτώσεις η ζήτηση είναι μεγαλύτερη από τη δυνατότητα παραγωγής!
    Αλλά και τα κέρδη από τις πωλήσεις λογισμικού είναι εξίσου εντυπωσιακα, με τους τίτλους The Legend of Zelda: Breath of the Wildwith (3.92 εκατ. φυσικές/ψηφιακές κόπιες), Mario Kart 8 Deluxe (3.54 εκατ. φυσικές/ψηφιακές κόπιες) και ARMS (1.8 εκατ. κόπιες σε δύο εβδομάδες) να φιγουράρουν στις πρώτες θέσεις της λίστας. Η Nintendo έχει αυξήσει την παραγωγή του Switch, το οποίο σε αρκετές χώρες πωλείται ακόμα με λίστα αναμονής, καθώς φιλοδοξεί να δώσει άλλες 10 εκατομμύρια μονάδες μέχρι το Μάρτιο του 2018, εκτιμώντας ότι θα ξεπεράσει ακόμα και τις πωλήσεις του Wii U (13.56 εκατ. μονάδες μέχρι το Μάρτιο του 2017). Απόκτησε τώρα το Nintendo Switch, τους τίτλους αλλά και τα περιφερειακά της νέας υβριδικής κονσόλας στα καταστήματα Πλαίσιο!