Fallout 76 B.E.T.A.: Διαθέσιμη πρώτα στο Xbox One!

    Η Bethesda Softworks έχει ήδη ανακοινώσει την ύπαρξη μίας beta έκδοσης για το Fallout 76, η οποία θα γίνει διαθέσιμη σε όσους έχουν προπαραγγείλει το νέο τίτλο, χωρίς να έχει ανακοινωθεί η επίσημη…

    FO76_Xbox_Forst
    Η Bethesda Softworks έχει ήδη ανακοινώσει την ύπαρξη μίας beta έκδοσης για το Fallout 76, η οποία θα γίνει διαθέσιμη σε όσους έχουν προπαραγγείλει το νέο τίτλο, χωρίς να έχει ανακοινωθεί η επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας τής.  Ωστόσο, αυτό που επιβεβαιώθηκε από την αμερικανική εταιρεία, με σχετική ανάρτηση στο FAQ κομμάτι της επίσημης ιστοσελίδας, είναι ότι η B.E.T.A. (Break it Early Test Application), όπως χαρακτηριστικά ονομάζεται, θα διατεθεί αρχικά στους κατόχους συστημάτων Xbox One και αργότερα στις υπόλοιπες πλατφόρμες (PS4, PC). Συγκεκριμένα, η Bethesda Softworks αναφέρει:
    The B.E.T.A. will be available on Xbox One, PlayStation 4, and on PC (via Bethesda.net). Stay tuned for exact timing for each platform here and @Fallout on Facebook, Twitter, and Instagram. Please note that the B.E.T.A. for Xbox One will begin first, followed by other platforms.
    Χρονικά, το Fallout 76 τοποθετείται πριν από τους προηγούμενους τίτλους του franchise, με τους παίκτες να αναλαμβάνουν το ρόλο ενός χαρακτήρα, ο οποίος έχει επιλεχθεί για την επάνδρωση του Vault 76 (εξού και το όνομα του παιχνιδιού), προκειμένου να βοηθήσει στην «ανοικοδόμηση» της Αμερικής, με το σενάριο να εκτυλίσσεται στην ευρύτερη περιοχή της Δυτικής Βιρτζίνια (4x μεγαλύτερη από εκείνη του Fallout 4, περίπου 40 τετρ. χιλιόμετρα). Ο παίκτης θα ελέγχει απόλυτα τις προθέσεις του χαρακτήρας του (αν δηλαδή θα είναι καλός ή κακός), ενώ κατά την εξέλιξη του παιχνιδιού ενδέχεται να αποκτήσει πρόσβαση σε κωδικούς πυρηνικών όπλων, τα οποία θα μπορεί να εκτοξεύσει στους αντιπάλους τού. Οι κωδικοί αυτοί είναι πολύτιμοι και απόκτηση τους δύσκολη… και θανατηφόρα! Το Fallout 76 θα κυκλοφορήσει στις 14 Νοεμβρίου για Xbox One, PS4 και PC.