E3 2017 - Όλες οι ανακοινώσεις της Nintendo

    13 Ιουνίου 2017 @ 22:06 - Η Nintendo ενθουσίασε τους fan της - και όχι μόνο - με τους πολλούς νέους τίτλους που ανακοίνωσε. Το Nintendo Switch ενισχύεται με αρκετούς νέους, δυνατούς τίτλους και η…

    nintendo-logo
    13 Ιουνίου 2017 @ 22:06 - Η Nintendo ενθουσίασε τους fan της - και όχι μόνο - με τους πολλούς νέους τίτλους που ανακοίνωσε. Το Nintendo Switch ενισχύεται με αρκετούς νέους, δυνατούς τίτλους και η Ιαπωνική εταιρεία φαίνεται να έχει επιστρέψει δυναμικά.

    Το Super Mario Odyssey έρχεται στις 27 Οκτωβρίου!

    Το trailer από το Super Mario Odyssey μας δείχνει τον Mario να μεταμορφώνεται ακόμα και σε δεινόσαυρο! Οι κάτοχοι του Nintendo Switch μάλλον θα πρέπει να βάλουν ψηλά στη λίστα των επόμενων αγορών τους το παιχνίδι.
     

    The Legend of Zelda: Breath of the Wild: Έρχονται νέα DLCs

    Το ιδιαίτερα επιτυχημένο The Legend of Zelda: Breath of the Wild δεν απουσίαζε από το Nintendo Spotlight και η Ninty μας παρουσίασε δύο DLCs, τα Master Trials και το The Champion's Ballad. Το Master Trials περιλαμβάνει τα Trial of the Sword (room-based combat arena), Master Mode, Hero’s Path (χάρτης με τις αναζητήσεις και τις μάχες σου στο χάρτη), Travel Medallion, μία Korok Mask και οκτώ νέες πανοπλίες. Θα γίνει διαθέσιμο στις 30 Ιουνίου του 2017, οπότε μείνετε συντονισμένοι, είναι μια ανάσα μακριά. Το The Champion's Ballad εστιάζει στην Zelda και στους τέσσερις "champions" του παιχνιδιού - Mipha, Daruk, Revali και Urbosa - οι οποίοι θα διατεθούν και με τη μορφή amiibo. Θα το δούμε την εορταστική περίοδο του 2017.
     

    Υπό ανάπτυξη το Metroid Prime 4

    Η σειρά Metroid Prime είναι κατά γενική ομολογία μια από τις καλύτερες σειρές videogames ever και η Nintendo ανακοίνωσε ότι η 4η συνέχεια της σειράς, το Metroid Prime 4 βρίσκεται υπό ανάπτυξη για το Nintendo Switch και μας παρουσίασε το παρακάτω trailer. Περισσότερες πληροφορίες δεν μας έδωσε.
     

    Metroid: Samus Returns έρχεται για το 3DS

    O νέος τίτλος είναι βασισμένος στο Metroid II: Return of Samus το οποίο είχε κυκλοφορήσει το 1991 για το πρώτο Game Boy και συνοδεύεται από έναν νέο Samus Aran αλλά και Metroid amiibo.   Θα το δούμε στις 15 Σεπτεμβρίου.
     

    Το Rocket League έρχεται και για Nintendo Switch

    Η εορταστική περίοδος του 2017 θα φέρει το Rocket League και στο Nintendo Switch, ενώ ο τίτλος είναι "cross-play" που σημαίνει ότι οι παίκτες Xbox One, Windows PC και Nintendo Switch θα μπορούν να ανταγωνιστούν μεταξύ τους! Η έκδοση του Switch θα έρθει με υποστήριξη οnline και τοπικού multiplayer mode, περιλαμβάνει αποκλειστικά αντικείμενα για την παραμετροποίηση του Battle-Car.
     

    Έρχεται το Xenoblade Chronicles 2 για Nintendo Switch 

    Πριν την εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων θα κυκλοφορήσει για το Nintendo Switch και το Xenoblade Chronicles 2. Το trailer που θα δείτε παρακάτω είναι πραγματικά εντυπωσιακό!
     

    Yoshi και Kirby έρχονται στο Nintendo Switch

    Η Nintendo ανακοίνωσε την κυκλοφορία δύο νέων τίτλων - Kirby και Yoshi - οι οποίοι αναμένεται να κυκλοφορήσουν εντός του 2018 για το Nintendo Switch. Αν και δεν πρόκειται για τελικές ονομασίες των games, τα trailer μας δίνουν μια καλή ιδέα για το τι θα δούμε.
     
     

    Pokemon RPG για Nintendo Switch

    Η ανακοίνωση έγινε και αναφέρει ότι όταν το Pokemon RPG κυκλοφορήσει, πιθανόν σε ένα χρόνο από σήμερα, με κονσόλα Nintendo Switch θα μπορούν να παίξουν δύο παίκτες σε μάχη ο ένας εναντίον του άλλου.

    Fire Emblem Warriors για Nintendo Switch

    Το φθινόπωρο θα δούμε το Fire Emblem Warriors για Nintendo Switch, αλλά και για το νέο Nintendo 3DS, το νέο Nintendo 3DS XL και το νεό Nintendo 2DS XL. Δείτε το trailer παρακάτω: