E3 2017: Όλα όσα είδαμε σήμερα από την EA

    Κυριακή 11 Ιουνίου 2017 @ 04:57 - Η πρώτη pre-E3 παρουσίαση, αυτή της Electronic Arts, ολοκληρώθηκε πριν από λίγες ώρες, με νέες ανακοινώσεις, gameplay videos και ευχάριστες εκπλήξεις. To Plaisio…

    EAPLay_Live
    Κυριακή 11 Ιουνίου 2017 @ 04:57 - Η πρώτη pre-E3 παρουσίαση, αυτή της Electronic Arts, ολοκληρώθηκε πριν από λίγες ώρες, με νέες ανακοινώσεις, gameplay videos και ευχάριστες εκπλήξεις. To Plaisio Blog, ζωντανά από το συννεφιασμένο Los Angleles και το Ηollywood Palladium σας μεταφέρει σε ένα άρθρο για όλα όσα είδε σήμερα, στη συνέντευξη τύπου της αμερικανικής εταιρείας.

    NBA Live 18: Με νέο "Career Mode" και League/Street διοργανώσεις!

    Η Electronic Arts παρουσίασε σήμερα το ανανεωμένο NBA Live 18, έναν τίτλο ο οποίος σου επιτρέπει να επιλέξεις το χαρακτήρα, το γήπεδο, ακόμα και την κατηγορία που θα ξεκινήσεις την καριέρα σου (career mode) - μία νέα πτυχή του παιχνιδιού την οποία η αμερικανική εταιρεία ονομάζει "The One". Όπως όλοι οι "career mode" τίτλοι, έτσι και το NBA Live 18 σε αφήνει να δημιουργήσεις έναν παίκτη από το μηδέν, δίνοντας σου την ευκαιρία να τον «αναβαθμίσεις» στη συνέχεια και να τον οδηγήσεις στη δόξα - από τα μικρά συνοικιακά γήπεδα (The Streets), όπως αυτά που συναντά κανείς στο Venice Beach της Καλιφόρνια και στο Rucker Park της Νέας Υόρκης, μέχρι τα μεγάλα γήπεδα του NBA (The League). Όμως το NBA Live 18 δεν δημιουργήθηκε αποκλειστικά για "single-player" εμπειρίες, καθώς υποστηρίζει co-op αλλά και multiplayer, επιτρέποντας στους παίκτες να λάβουν μέρος σε μοναδικές μπασκετικές διοργανώσεις. Το πρώτο demo θα διατεθεί αυτόν τον Αύγουστο - εντελώς δωρεάν - για PlayStation 4 και Xbox One, με την πρόοδo να μεταφέρεται στη συνέχεια και στον κανονικό τίτλο, εφόσον αποφασίσετε να αγοράσετε τον ολοκληρωμένο τίτλο.
     

    A Way Out: Το νέο "Prison Break" co-op της ΕΑ!

    Ανακοινώθηκε σήμερα, κατά την διάρκεια της συνέντευξης τύπου της Electronic Arts, ο νέος "story-driven" co-op τίτλος A Way Out, ένα παιχνίδι δράσης με multiplayer χαρακτήρα (τοπικό ή online) όπου δύο παίκτες αναλαμβάνουν τους ρόλους των Leo και Vincent, με σκοπό να αποδράσουν από τη φυλακή. Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού οι παίκτες μοιράζονται την ίδια οθόνη, εξελίσσοντας την πλοκή και ανακαλύπτοντας τις ξεχωριστές ιστορίες των δύο χαρακτήρων. Το A Way Out είναι ένας EA Originals τίτλος και αναπτύσσεται από την Hazelight, το καινούριο στούντιο του Josef Fares - ο οποίος το 2013 σκηνοθέτησε το Brothers: A Tale of Two Sons. Βασίζεται στην Unreal Engine και αναμένεται να κυκλοφορήσει το 2018 για Xbox One, PS4 και PC (αποκλειστικά σε ψηφιακή μορφή).
     

    Need for Speed Payback… και τσίτα τα γκάζια!

    Ο νέος "action-driving" τίτλος της Electronic Arts ακούει στο όνομα Need for Speed Payback και ενώ γνωρίζαμε αρκετά για την πλοκή και την ημερομηνία κυκλοφορίας του, κανείς δεν μας είχε προετοιμάσει για αυτό που παρουσίασε σήμερα η Electronic Arts. Το νέο NFS επαναπροσδιορίζεται και όπως όλα δείχνουν θέλει να μοιάσει περισσότερο στις ταινίες δράσεις "Fast and Furious", με ανανεωμένο σενάριο που κόβει την ανάσα και κεντρίζει, για άλλη μία φορά, το ενδιαφέρον των φίλων του franchise. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν κυνηγητά με την αστυνομία ή απίστευτες κόντρες που απαιτούν μοναδικά επίπεδα οδηγικής δεξιοτεχνίας, ωστόσο, σύμφωνα με τον William Ho (καλλιτεχνικό διευθυντή του Need for Speed Payback) το παιχνίδι διαθέτει τρεις διαφορετικούς χαρακτήρες (Tyler, Jess και Mac), τις ικανότητες των οποίων πρέπει να εκμεταλλευτούν οι παίκτες, προκειμένου να δημιουργήσουν μικρές ιστορίες οι οποίες με τη σειρά τους θα ενωθούν σε μία μεγαλύτερη... οπότε ο «ταχύτερος» δεν είναι ιδανικά και ο «καλύτερος». Το Need for Speed Payback αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 10 Νοεμβρίου για PS4, Xbox One και PC. Από τις 2 Νοεμβρίου, οι συνδρομητές των EA Access και Origin Access θα μπορούν να παίξουν έως και 10 ώρες του τίτλου - μέσω του προγράμματος EA Access and Origin Access Play First Trial - αλλά και να τον αποκτήσουν με 10% έκπτωση (digital download). Επίσης, όσοι αγοράσουν την Deluxe έκδοση του θα μπορούν να ξεκινήσουν τρεις ημέρες νωρίτερα (early access).
     

    ANTHEM: Tο νέο, εντυπωσιακό ΙΡ της BioWare!

    Το νέο IP της ομάδας BioWare παρουσιάστηκε σήμερα κατά τη διάρκεια του σημερινού EA Play και ακούει στο όνομα ANTHEM, αν και η πλήρης αποκάλυψη του εντυπωσιακού αυτού Sci-Fi τίτλου (καθώς και το gameplay), αναμένεται να πραγματοποιηθεί στην αυριανή συνέντευξη Τύπου της Microsoft για την Ε3 2017. Το 53 δευτερολέπτων τρέιλερ δείχνει κάποιους ανθρώπους (ή ανθρωποειδή) οι οποίοι βρίσκονται σε μία ζούγκλα και ετοιμάζονται να υπερασπιστούν τα τείχη μίας πόλης από κάποια άγνωστα θηρία. Η λογική λέει ότι το ANTHEM (κωδικό όνομα "Dylan") θα διατεθει για Xbox One, PlayStation 4 και PC.
     

    Battlefield 1: In the Name of the Tsar DLC

    Tο νέο expansion του Battlefield 1 φέρει τον τίτλο "In the Name of the Tsar" και μας μεταφέρει στο Ανατολικό Μέτωπο του Α' Παγκοσμίου Πολέμου, μεταξύ άλλων και στα Τάγματα Θανάτου Γυναικων, όπου υπολογίζεται ότι υπηρέτησαν περίπου 6.000 Ρωσίδες. Η EA ανέφερε πως το συγκεκριμένο expansion είναι ένα από τα μεγαλύτερα που έχει φέρει μέχρι σήμερα σε τίτλο της, καθώς διαθέτει έξι νέους χάρτες, 11 νέα όπλα και νέα οχήματα, όπως το βαρύ βομβαρδιστικό σκάφος Ilya-Muromets. Οι χάρτες περιλαμβάνουν δύσβατες και απομονωμένες περιοχές - όπως το Kupkow Pass - αλλά και εξοχικά τοπία, όπως αυτά της Galicia. Επίσης είναι η πρώτη φορά που χρησιμοποιούνται γυναικείοι χαρακτήρες σε τίτλο της σειράς Battlefield. Το "In the Name of the Tsar" θα κυκλοφορήσει τον ερχόμενο Σεπτέμβριο. Απολαύστε το εντυπωσιακό τρέιλερ:
     

    Star Wars Battlefront II: Νέες περιπέτειες, κινηματογραφικών διαστάσεων!

    Φαίνεται πως αυτή τη φορά η «συνταγή» πέτυχε και η Electronic Arts κατάφερε να δημιουργήσει ένα μεγαλύτερο και πληρέστερο Star Wars Battlefront, με πλούσιο περιεχόμενο, νέους και παλιούς χαρακτήρες (από τον Darth Maul μέχρι την Rey και τον Kylo Ren), νέους πλανήτες, νέα droids και εντυπωσιακά γραφικά! Η εταιρεία διευκρίνησε ότι το Star Wars Battlefront II θα περιέχει χαρακτήρες και τοποθεσίες από ολόκληρο το σύμπαν των Star Wars (τόσο σε single-player όσο και σε multiplayer mode), ενώ το επιπλέον περιεχόμενο (εξτρά χαρακτήρες, όπλα, οχήματα κ.ο.κ.) καθώς και οι χάρτες του παιχνιδιού (Theed, Mos Eisley Spaceport, Yavin IV, Starkiller Base, Kamino Cloning Facility) θα προστίθενται στον αρχικό τίτλο χωρίς καμία επιπλέον χρέωση - ναι, καλά διαβάσετε, δωρεάν DLC από την ΕΑ! Οι αναβαθμίσεις θα χωρίζονται σε ζώνες, με την πρώτη από αυτές να διατίθεται τον ερχόμενο Δεκέμβριο, μήνα προβολής του Star Wars: Episode VIII The Last Jedi, φέρνοντας στο παιχνίδι χαρακτήρες όπως ο Finn και ο Captain Phasma, δύο νέους χάρτες και νέες αποστολές. Υπάρχουν και Preorder Bonus, τα οποία προσφέρουν ακόμα περισσότερο αποκλειστικό περιεχόμενο, όπως: Standard Edition
    • Αποκλειστικά θέματα Kylo Ren και Rey, εμπνευσμένα από το Star Wars: The Last Jedi
    • "Epic Αbility modifiers" για τον Kylo Ren και την Rey (αναβαθμίζουν τις δυνάμεις των χαρακτήρων)
    • "Εpic ability modifier" για το Millennium Falcon.
    Elite Trooper Deluxe Edition
    • Πρόσβαση στο Star Wars Battlefront II από τις 14 Νοεμβρίου (3 ημέρες νωρίτερα).
    • Τέσσερις αναβαθμισμένες κλάσεις στρατιωτών (Officer, Assault, Heavy, and Specialist).
    • Τέσσερις "epic ability" αναβαθμίσεις, μία για κάθε στρατιωτική κλάση.
    • Πρόσβαση σε όπλα και "modifications" για κάθε στρατιωτική κλάση.
    • Αποκλειστικά θέματα Kylo Ren και Rey, εμπνευσμένα από το Star Wars: The Last Jedi
    • "Epic Αbility modifiers" για τον Kylo Ren και την Rey (αναβαθμίζουν τις δυνάμεις των χαρακτήρων)
    • "Εpic ability modifier" για το Millennium Falcon.
    Το Star Wars Battlefront ΙΙ θα κυκλοφορήσει στις 17 Νοεμβρίου για PlayStation 4, Xbox One και PC.