E3 2017 - Αυτή είναι η συλλεκτική έκδοση του Wolfenstein II: The New Colossus

    Πέμπτη 15 Ιουνίου 2017 @ 12:21 - Αποκαλύφθηκε η συλλεκτική έκδοση του Wolfenstein II: The New Colossus,το οποίο ανακοινώθηκε κατά τη διάρκεια του pre-E3 event της Sony για το PlayStation. Η…

    wolfestein-the-new-colossus-collectors
    Πέμπτη 15 Ιουνίου 2017 @ 12:21 - Αποκαλύφθηκε η συλλεκτική έκδοση του Wolfenstein II: The New Colossus,το οποίο ανακοινώθηκε κατά τη διάρκεια του pre-E3 event της Sony για το PlayStation. Η συλλεκτική έκδοση θα κυκλοφορήσει σε περιορισμένο αριθμό και όπως φαίνεται από τη φωτογραφία είναι ιδιαίτερα προσεγμένη. Περιλαμβάνει μια φιγούρα ύψους 30 εκατοστών από τον πρωταγωνιστή BJ Blazkowicz η συσκευασία της οποίας έχει retro feeling μιας και το εικαστικό της είναι σαν να ξεπήδησε από τη δεκαετία του 60. Μαζί έρχονται τρία όπλα, τα οποία ενισχύουν το retro feeling, αλλά και ένα τζάκετ εποχής. Επιπλέον στη συσκευασία της συλλεκτικής έκδοση θα βρει κανείς μια αφίσα, αλλά και το παιχνίδι σε steelbook.
    Η συλλεκτική έκδοση του  Wolfenstein II: The New Colossus θα γίνει διαθέσιμη στις 27 Οκτωβρίου, κυκλοφορώντας μαζί με το παιχνίδι για PlayStation 4, Xbox One και Windows PCs στα 99,99 δολάρια ΗΠΑ. Δείτε το trailer του Wolfenstein II: The New Colossus που παρουσιάστηκε στο event της Sony.