Blizzard Entertainment: Το Overwatch GOTY έρχεται στις 28 Ιουλίου!

    Με περισσότερους από 30 εκατομμύρια παίκτες παγκοσμίως και 100+ "Game of the Year" βραβεία, το δημοφιλές team-based multiplayer online first-person shooter της Blizzard Entertainment, Overwatch,…

    Overwatch_GOTY_Main
    Με περισσότερους από 30 εκατομμύρια παίκτες παγκοσμίως και 100+ "Game of the Year" βραβεία, το δημοφιλές team-based multiplayer online first-person shooter της Blizzard Entertainment, Overwatch, έρχεται στα ράφια των καταστημάτων με μία πληρέστατη GOTY Edition! Η κυκλοφορία του Overwatch GOTY, η οποία έχει προγραμματιστεί για τις 28 Ιουλίου, περιλαμβάνει:
    • 10 Bonus Overwatch Loot Boxes: γεμάτα με τυχαία αντικείμενα τα οποία θα μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την παραμετροποίηση των ηρώων. Στα Loot Boxes θα υπάρχουν skins, emotes, victory poses, voice lines, sprays και intros, αλλά και credits.
    • Overwatch Origins Skins: φόρος τιμής στην αρχική ομάδα κρούσης του Overwatch, με τα vintage skins των Blackwatch Reyes και Strike-Commander Morrison, καθώς και τα Overgrown Bastion, Security Chief Pharah και Slipstream Tracer.
    • Diablo III Mercy's Wings: χρησιμοποιήσε το δημοφιλές "vanity item" του Diablo III για να πολεμήσεις τις σκοτεινές δυνάμεις των High Heavens και Burning Hells, realms γεμάτα από πλάσματα τα οποία δεν αστειεύονται.
    • World of Warcraft Baby Winston Pet: χαριτωμένο και έξυπνο το Baby Winston της Collector's Edition έρχεται να πολεμήσει στο πλευρό σου, καθώς διασχίζεις το πεδία μάχης του Azeroth.
    • Heroes of the Storm Tracer Hero: κάνε ένα χωροχρονικό άλμα στο πολυδιάστατο Nexus με την Tracer και αιφνιδίασε τους εχθρούς σου.
    • StarCraft II In-game Portraits & Hearthstone Card Back: πορτραίτα των Tracer, Reaper, Pharah, Winston, Bastion και Soldier: 76, για να γίνεις πρωταθλητής του Koprulu Sector. Τώρα θα μπορείς να πολεμήσεις και στο Hearthstone χρησιμοποιώντας ειδικές Overwatch-themed κάρτες.

    Overwatch Game of the Year Edition: Διαθέσιμο από αύριο στα καταστήματα Πλαίσιο!