Yuri
    Μαϊ 18, 2:00μμ

    5 games που θα σε φτάσουν στα όρια!

    Η λίστα δε χρειάζεται εξηγήσεις και ανάλυση: ψάξαμε τα πιο δύσκολα παιχνίδια που μπορείς να παίξεις ΤΩΡΑ στο Internet, για να αποδείξεις ότι είσαι hardcore gamer! Είσαι αρκετά σκληρό τυπάκι για να…

    Frustration vred bærbar gal irriteret
    Η λίστα δε χρειάζεται εξηγήσεις και ανάλυση: ψάξαμε τα πιο δύσκολα παιχνίδια που μπορείς να παίξεις ΤΩΡΑ στο Internet, για να αποδείξεις ότι είσαι hardcore gamer! Είσαι αρκετά σκληρό τυπάκι για να φτάσεις στο τέλος;
    1. QWOP
    To πιο διάσημο παιχνίδι της κατηγορίας του, το QWOP σου αναθέτει να αναλάβεις τον έλεγχο ενός δρομέα, που προσπαθεί να τρέξει 100 μέτρα. Ακούγεται απλό; Δοκίμασέ το!
    1. Ιmpossible Quiz
    Λύσε ένα Quiz με απαντήσεις που απαιτούν να ξεπεράσεις τα όρια της λογικής σου, σε 4 επικά sequel! Αν νομίζεις ότι σου κόβει, κάνε κλικ εδώ.
    1. I Wanna Be The Guy: The Movie: The Game
    Παίξε το πιο δύσκολο platformer που συνδυάζει στοιχεία από όλα τα παιχνίδια της χρυσής εποχής του NES. Προσοχή: έχεις άπειρες ζωές, αλλά απαιτεί γερά νεύρα! Κατέβασέ το εδώ.
    1. Chase Goose 2
    Ένα android game για tappers με νεύρα από ατσάλι και τένοντες από λάστιχο. Γράψε τις λέξεις που εμφανίζονται στην οθόνη με το touchpad για να προσπεράσεις το μπαράζ από εμπόδια! Παίξ’ το εδώ! 1.Notpr0n Σου αρέσουν οι γρίφοι; Τρως παιχνίδια σαν το Myst για πρωινό; Θεωρείς ότι είσαι ο εξυπνότερος στην παρέα σου; Τότε παίξε τον underground θρύλο Notpr0n, ένα παιχνίδι μυστηρίου που θα σε ωθήσει στα όρια. Παίξ’το εδώ.
    Tags