Τελευταία άρθρα

Blog

Windows 10: Χρησιμοποίησε πολλές επιφάνειες εργασίας

Τα Windows 10 είναι ένα σύγχρονο λειτουργικό σύστημα το οποίο έχει σχεδιαστεί με γνώμονα την ευκολία του χρήστη. Μια λειτουργία που διέθεταν τα Windows 10 από την πρώτη στιγμή, αλλά οι περισσότεροι χρήστες δεν έχουν μάθει να χρησιμοποιούν, είναι οι πολλαπλές επιφάνειες εργασίας. (περισσότερα…)
Διάβασέ το!

Android 101: Κρυπτογράφησε & αποκρυπτογράφησε τα δεδομένα σου!

Τα smartphones, ως γνωστόν, μπορεί να χαθούν η να κλαπούν πολύ εύκολα (μακριά από εμάς), ωστόσο, η απώλεια της συσκευής δεν αποτελεί πάντα το μεγαλύτερο πρόβλημα. Οι περισσότεροι από εμάς διατηρούμε σε αυτά πολύτιμα προσωπικά δεδομένα - από εικόνες και βίντεο μέχρι λογαριασμούς email/social media, ακόμα και λογαριασμούς πιστωτικών, χρεωστικών ή άλλων καρτών.  (περισσότερα…)
Διάβασέ το!

Microsoft HoloLens: Η Airbus επενδύει στην «ολογραφική» εκπαίδευση!

Τη δημιουργία μίας νέας εκπαιδευτικής εφαρμογής, για την εκπαίδευση μηχανικών και πληρώματος καμπίνας, η οποία αναπτύχθηκε σε συνεργασία με την Japan Airlines (JAL)/JAL Engineering (JALEC) για την πλατφόρμα του Microsoft HoloLens, ανακοίνωσε η ευρωπαϊκή κατασκευάστρια εταιρεία αεροσκαφών Airbus.  (περισσότερα…)
Διάβασέ το!

Ξεπέρασε τα 8.000 δολάρια το Bitcoin

Η αξία του Bitcoin έχει πάρει την ανηφόρα και μέχρι στιγμής όχι μόνο δεν σταματά πουθενά, αλλά σπάει συνεχώς κάθε προηγούμενο ρεκόρ αξίας, αυτή τη φορά ξεπερνώντας τα 8.000 δολάρια. (περισσότερα…)
Διάβασέ το!

Capcom: Το Resident Evil VII Biohazard ξεπέρασε τους 300.000 παίκτες!

Σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία της Capcom, το Resident Evil VII Biohazard, ο ΑΑΑ survival horror τίτλος της ιαπωνικής εταιρείας, ο οποίος διατίθεται αποκλειστικά και για PlayStation VR, συνεχίζει σταθερά την επιτυχημένη πορεία του και έχει ήδη ξεπεράσει τους 300.000 παίκτες! (περισσότερα…)
Διάβασέ το!

Bethesda: Δωρεάν δοκιμή του Wolfenstein II: The New Colossus!

Ευχάριστα νεά για τους gamers που δεν έχουν αποκτήσει ακόμα το Wolfenstein II: The New Colossus, καθώς, σύμφωνα με ανακοίνωση της Bethesda, το νέο action-adventure FPS είναι από σήμερα διαθέσιμο για δωρεάν δοκιμή σε PlayStation 4, Xbox One και PC.  (περισσότερα…)
Διάβασέ το!

Windows 10: Έρχεται πλήρως ανανεωμένη αναζήτηση σαν το Spotlight του macOS

Οι συμμετέχοντες στο πρόγραμμα Windows Insider έχουν ήδη στα συστήματα τους εγκατεστημένη μια πλήρως ανασχεδιασμένη έκδοση της αναζήτησης των Windows 10 η οποία έχει πολλά κοινά στοιχεία με το Spotlight στο macOS. (περισσότερα…)
Διάβασέ το!