Τελευταία άρθρα

Blog

Το Adobe Flash μας αποχαιρετά οριστικά το 2020

Ανακοινώθηκε και επίσημα από την Adobe, η ημερομηνία λήξης για την υποστήριξη και ανάπτυξη οποιασδήποτε διανομής/έκδοσης του Flash Player, η οποία δεν είναι άλλη από την 31η Δεκεμβρίου του 2020.  (περισσότερα…)
Διάβασέ το!

Η Nikon ετοιμάζει νέα DSLR

Η Nikon όλα δείχνουν ότι είναι έτοιμη να διαθέσει στην αγορά μια νέα DSLR που θα ταράξει τα νερά, την πολυαναμενόμενη D850, μια φωτογραφική μηχανή αξιώσεων. (περισσότερα…)
Διάβασέ το!

To Huawei Watch 2 Porsche Design έρχεται στην Ευρώπη!

Για να είμαστε ακόμα πιο συγκεκριμένοι, η ευρωπαϊκή αγορά είναι η πρώτη που θα υποδεχθεί το νέο wearable της Huawei, το οποίο έχει δημιουργηθεί σε συνεργασία με το τμήμα σχεδίασης της Porsche Design Group, με ανάλογο, όπως φαντάζεστε, κόστος.  (περισσότερα…)
Διάβασέ το!

Νέα τεχνολογία για μπαταρίες έχει διάρκεια ημέρες και φορτίζει σε δευτερόλεπτα

Το μεγαλύτερο πρόβλημα στις σημερινές "έξυπνες" συσκευές μας είναι η διάρκεια της μπαταρίας τους. Ερευνητές από το Πανεπιστήμιο της Κεντρικής Φλόριντα (UCF) φαίνεται ότι δουλεύουν σε μια υποσχόμενη λύση. (περισσότερα…)
Διάβασέ το!

To MS Paint δεν μας αποχαιρετά… αλλάζει «διεύθυνση»!

Την απόφασή της να μην συμπεριλάβει το MS Paint στην επόμενη αναβάθμιση των Windows 10 (Creators Update) ανακοίνωσε η Microsoft, μία εφαρμογή η οποία αποτελούσε αναπόσπαστο κομμάτι του λειτουργικού της συστήματος από το 1985 (Windows 1.0).  (περισσότερα…)
Διάβασέ το!

Δείτε 15 λεπτά από το gameplay του νέου Metroid: Samus Returns!

Η ανακοίνωση του Metroid Prime 4 ενθουσίασε πολλούς από τους φανατικούς οπαδούς της Nintendo, ωστόσο, μέχρι να ολοκληρωθεί ο τίτλος και να βρει το δρόμο του για το Nintendo Switch, θα πρέπει να αρκεστούν στο Metroid: Samus Returns, το οποίο μετά από πολλά χρόνια επιστρέφει ανανεωμένο για το Nintendo 3DS! (περισσότερα…)
Διάβασέ το!

Nikon: Full Frame 35mm f/2 φακός για μηχανές με… κυρτό αισθητήρα;

Ναι, καλά διαβάσατε. Η πατέντα υπ' αριθμόν P2017-125904A ανήκει στη Nikon και αφορά έναν φακό των 35mm (f/2) ο οποίος προορίζεται να χρησιμοποιηθεί σε Full Frame φωτογραφικές μηχανές με κυρτό αισθητήρα - ίσως και στο πολυαναμενόμενο high-end mirrorless μοντέλο της ιαπωνικής εταιρείας.  (περισσότερα…)
Διάβασέ το!