Τελευταία άρθρα

Blog

Avast: Το CCleaner «μόλυνε» περίπου 2.27 εκατομμύρια χρήστες!

Σημαντικό πλήγμα δέχθηκε χτες το απόγευμα η δημοφιλής εφαρμογή απομάκρυνσης διαδικτυακών «υπολειμμάτων» και προσωρινών αρχείων, CCleaner, η οποία, σύμφωνα με ανακοίνωση της ιδιοκτήτριας εταιρείας Avast, έχει μολύνει περισσότερους από 2.27 εκατομμύρια χρήστες... άθελα της!  (περισσότερα…)
Διάβασέ το!

ContiSense & ContiAdapt: Έρχονται τα «έξυπνα» ελαστικά της Continental!

Δύο νέες τεχνολογίες ελαστικών παρουσιάστηκαν στο φετινό Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης (14 - 24 Σεπτεμβρίου) από την Continental, τις οποίες η γνωστή κατασκευάστρια φιλοδοξεί να εφαρμόσει σε όλα τα μελλοντικά μοντέλα της, επαναπροσδιορίζοντας τις μεθόδους με τις οποίες λαμβάνουν πληροφορίες για το οδόστρωμα οι οδηγοί, διασφαλίζοντας πιο ασφαλή οδήγηση. (περισσότερα…)
Διάβασέ το!

Το διαστημόπλοιο Cassini εξαϋλώθηκε στην ατμόσφαιρα του Κρόνου ολοκληρώνοντας την αποστολή του

Μετά από 20 χρόνια παραμονής στο διάστημα το διαστημόπλοιο Cassini της NASA προγραμματισμένα πραγματοποίησε είσοδο στην ανώτερη ατμόσφαιρα του Κρόνου, όπου και αποσυντέθηκε. (περισσότερα…)
Διάβασέ το!

PUBG: Νέο ρεκόρ ταυτόχρονα συνδεδεμένων χρηστών στο Steam!

Το "online multiplayer battle-royale" PlayerUnknown's Battlegrounds (PUBG) της νοτιοκορεατικής Bluehole κυκλοφόρησε τον περασμένο Μάρτιο και ενώ ακόμα τελεί υπό κατάσταση "Early Access", εξακολουθεί να σπάει το ένα ρεκόρ πίσω από το άλλο, αυτή τη φορά «εκθρονίζοντας» το Dota 2 από τη θέση του παιχνιδιού με τους περισσοτέρους online παίκτες ταυτόχρονα. (περισσότερα…)
Διάβασέ το!

GEAR UP. BATTLE ON: Turbo-X Battlebox PCs με πιστοποίηση της NVIDIA αποκλειστικά στο ΠΛΑΙΣΙΟ!

Παγκόσμια διάκριση για το Πλαίσιο, καθώς είναι η μοναδική ελληνική εταιρεία που με τη σειρά desktop συστημάτων Turbo-X Battlebox απέσπασε την πιστοποίηση της NVIDIA, αποκτώντας έτσι μία θέση ανάμεσα στους ελάχιστους κατασκευαστές Gaming PC παγκοσμίως με ανάλογη πιστοποίηση. (περισσότερα…)
Διάβασέ το!

7+1 υπηρεσίες για δωρεάν αποστολή μεγάλων αρχείων μέσω Διαδικτύου!

Βρισκόμαστε στο 2017, οι ταχύτητες των δικτύων έχουν εκτοξευθεί και τα αποθηκευτικά προσφέρουν χωρητικότητες έως και 60 TB, ωστόσο πολλοί mail clients δεν επιτρέπουν ακόμα την αποστολή μεγάλων αρχείων μέσω Διαδικτύου, δημιουργώντας προβλήματα σε εκείνους που θέλουν να μοιραστούν μεγάλες παρουσιάσεις, αρχεία εικόνων αλλά και βίντεο - οδηγώντας έτσι στη δημιουργία νέων ή στην εξέλιξη…
Διάβασέ το!