Τελευταία άρθρα

Blog

Νέα απειλή κυβερνοεπίθεσης στην Ουκρανία

Σήμερα η Ουκρανική κεντρική τράπεζα ανακοίνωσε ότι έχει εμφανιστεί ένα νέο malware έτσι ώστε να ενημερωθούν ιδιώτες και κρατικός μηχανισμός υπό το φόβο της προηγούμενης επίθεσης από malware που είχε γίνει στις 27 Ιουνίου. (περισσότερα…)
Διάβασέ το!

Το Huawei Mate 10 έρχεται στις 16 Οκτωβρίου

Οι φήμες για την παρουσίαση του Mate 10 από τη Huawei υπάρχουν εδώ και λίγες εβδομάδες, σήμερα όμως με την αποστολή προσκλήσεων επιβεβαιώθηκε ότι θα το δούμε στις 16 Οκτωβρίου στο Μόναχο. (περισσότερα…)
Διάβασέ το!

Η Ford καταθέτει πατέντα για αφαιρούμενο τιμόνι και πετάλια στα μελλοντικά αυτόνομα οχήματα

Η Ford έχει καταθέσει τα έγγραφα για πατέντα με βάση την οποία το τιμόνι αλλά και τα πεντάλ ενός αυτοκινήτου μπορεί να είναι αφαιρούμενα. Αυτή η πατέντα στοχεύει τα αυτόνομα οχήματα του μέλλοντος. (περισσότερα…)
Διάβασέ το!

The Working Dead – Προετοιμάσου για επιστροφή στο γραφείο

Έκανες τις βουτιές σου, τράβηξες τις selfie σου, ήπιες τα mojito σου στα μπαράκια του νησιού και αφού έβαλες τα παιδιά για ύπνο, έκατσες μέχρι τα ξημερώματα στο μπαλκόνι του δωματίου και απόλαυσες την ανατολή του Ηλίου. Βουνό ή θάλασσα δεν είχε καμία σημασία, σημασία είχε ότι ήσουν εκεί, αραχτός, χωρίς πρόγραμμα, χωρίς έννοιες… (περισσότερα…)
Διάβασέ το!

Επιστρέφεις από τις διακοπές; Προσαρμόσου στην καθημερινότητα “αναίμακτα”

Η στιγμή που θα βάλεις το κλειδί στην πόρτα του σπιτιού, επιστρέφοντας από τις διακοπές φτάνει. Δεν είναι κάτι που θέλεις, αυτό όμως δε σημαίνει ότι πρέπει να σε πάρει από κάτω. Δεν χρειάζεται, άλλωστε όλες οι ευχάριστες αναμνήσεις, οι μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και διασκέδασης θα σε συνοδεύουν ολόκληρο το επόμενο διάστημα. (περισσότερα…)
Διάβασέ το!